autor:

Cristina_Vintu

» » Dulciuri diverse

Fursecuri cu fulgi de ciocolata

Autor: Cristina_Vintu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina_Vintu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 ianuarie 2014

Ingrediente
150gr unt moale, 60gr zahăr brun, 2 ouă, zahăr vanilat, 60gr amidon alimentar, 200gr făină, o lingură fulgi ovăz, 2 lingurițe cacao, o lingură coajă portocală, o mană fulgi de ciocolata + 2 linguri zahăr brun

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Hmmm...ceva dulce??? Si să nu stau nici mult in bucătărie....repede..repede niște fursecuri, normal..cu ciocolată...

Mixăm ouăle, zahărul si untul pină la incorporare, adăugăm zahărul vanilat, apoi amidonul, cacaua și făina cernută. Amestecam totul foarte bine și apoi adăugăm fulgii de ovăz, coaja de portocala și fulgii de ciocolată. Compoziția se pune la rece pentru cel putin o jumatate de oră (puteți păstra la frigider 2-3 zile compoziția) și apoi, cu ajutorul unei lingurițe, luați din compoziție o biluță pe care o treceți prin zahăr brun. Apoi le asezați pe hartie de copt in tavă. Fursecurile se coc la 180”C in cuptorul bine incins aprox.10 minute.

Sunt delicioase, fragede și ciocolatoase...:) numai bune langă o ceașcă cu ceai...
Spor si ganduri bune, dragii mei! :*
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
FURSECURI CU FULGI DE CIOCOLATA

FURSECURI CU FULGI DE CIOCOLATA

Untul se freaca cu zaharul, se adauga oul , vanilia, faina amestecat cu praful de copt, sare amidonul

16 voturi    2 comentarii
30 min
Prajituri
Fursecuri cu ciocolata si fulgi de ovaz

Fursecuri cu ciocolata si fulgi de ovaz

Punem in blender ciocolata rupta bucatele ii dam cateva pulsuri. Peste, adaugam miezul de nuca si

4 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Ioana Elena_Popescu (Chef de cuisine):

    Foarte bune....si usor de facut, Eu am aplicat metoda "sul" adica am presarat cu mult zahar un fund de bucatarie, am format un sul de diametru 2.5 cm sau aproximativ...am impartit sulul cu cutitul in bucatele de 1 cm jumate ,,,si gata

  • 1 comentariu

  • Ioana Elena Popescu , 24 octombrie 2014

    Foarte bune....si usor de facut, Eu am aplicat metoda "sul" adica am presarat cu mult zahar un fund de bucatarie, am format un sul de diametru 2.5 cm sau aproximativ...am impartit sulul cu cutitul in bucatele de 1 cm jumate ,,,si gata

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 150gr unt moale
  • 60gr zahăr brun
  • 2 ouă
  • zahăr vanilat
  • 60gr amidon alimentar
  • 200gr făină
  • o lingură fulgi ovăz
  • 2 lingurițe cacao
  • o lingură coajă portocală
  • o mană fulgi de ciocolata + 2 linguri zahăr brun

Raporteaza reteta

Retete
de Cristina_Vintu
Tort cu friscă si capșuni

Tort cu friscă si capșuni

Blat: se mixează ouăle cu zaharul pină iși dublează volumul si au o consistență pufoasă si

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi
Fursecuri fragede cu nucă de cocos

Fursecuri fragede cu nucă de cocos

Se mixează foarte bine untul cu zaharul, pina arata ca o spumă, apoi se adaugă pe rind ouăle,

3 voturi    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Eclere

Eclere

De-a lungul timpului am tot incercat rețete de eclere, insa nici una nu a fost la fel de gustoasă

11 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Dulciuri diverse
Retete

din Dulciuri diverse

Lichior crema de cafea Lichior crema de cafea

Cântărești laptele și smântâna pentru gătit, adaugi cele două tipuri de cafea și încălzești amestecul

0 voturi    0 comentarii
20 min
Bauturi
Bautura-desert cu Irish Cream, cafea si frisca Bautura-desert cu Irish Cream, cafea si frisca

Am pregătit pentru sora mea o băutură desert: cu ceai cu aromă Irish Cream (care mi se pare dulce, motiv pentru care nu am pus deloc

0 voturi    0 comentarii
15 min
Bauturi
Baigli cu nuca