Fursecuri cu fulgi de ciocolata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Fursecuri cu fulgi de ciocolata

Ingrediente

  • 150gr unt moale
  • 60gr zahăr brun
  • 2 ouă
  • zahăr vanilat
  • 60gr amidon alimentar
  • 200gr făină
  • o lingură fulgi ovăz
  • 2 lingurițe cacao
  • o lingură coajă portocală
  • o mană fulgi de ciocolata + 2 linguri zahăr brun

Mod de preparare

Hmmm...ceva dulce??? Si să nu stau nici mult in bucătărie....repede..repede niște fursecuri, normal..cu ciocolată...

Mixăm ouăle, zahărul si untul pină la incorporare, adăugăm zahărul vanilat, apoi amidonul, cacaua și făina cernută. Amestecam totul foarte bine și apoi adăugăm fulgii de ovăz, coaja de portocala și fulgii de ciocolată. Compoziția se pune la rece pentru cel putin o jumatate de oră (puteți păstra la frigider 2-3 zile compoziția) și apoi, cu ajutorul unei lingurițe, luați din compoziție o biluță pe care o treceți prin zahăr brun. Apoi le asezați pe hartie de copt in tavă. Fursecurile se coc la 180”C in cuptorul bine incins aprox.10 minute.

Sunt delicioase, fragede și ciocolatoase...:) numai bune langă o ceașcă cu ceai...

Spor si ganduri bune, dragii mei! :*

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa
Budinca de cozonac

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Budinca de cozonac
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise