Eu personal iubesc fulgii de ovăz și aceste fursecuri sub absolut senzaționale acum de Craciun...:)
Mai intai de toate pornim cuptorul la 180”C, mixăm untul moale cu zaharul foarte bine, adaugăm oul și esența de vanilie mixăm pină obținem o compozotie soft. Separat, intr-un alt bol, amestecăm ingredientele uscate, făina, praful de copt, scorțișoara și fulgii de ovăz.Trebuie să vă spun că măsura de 1 cup se referă la măsura englezească care are aproximativ 225 gr, puteți folosi o ceașcă de cafea. Acest amestec il punem peste unt și mai adaugăm și fructele confiate. Amestecăm pină se incorporeaza toate ingredientele foarte bine. Cu ajutorul unei lingurițe ori cu un șpriț pentru biscuiti punem compozitie in tavă ca in imagine și ii coacem aproximativ 12-15 minute la 180”C. Vă vor ieși aproximativ 35 biscuiți medii ori 20 mari.
Ii puteți servi așa cum sunt ori cind sunt reci, ii puteți decora cu ciocolata topită, ca in imagine.
Spor la prajiturit și ginduri bune vă trimit.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii