autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Fursecuri cu iaurt

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
2-3 galbenusuri, 150 g iaurt sau lapte acru, 50 g miere de albine, 7 linguri ulei, 20 g drojdie de bere, 4-5 linguri de nuca macinata, coaja de portocala, 500 g faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se desface drojdia cu o lingurita de miere de albine, 2 linguri de faina si 3-4 linguri de apa calduta.
Se framanta un aluat cat mai moale in care se incorporeaza toate ingredientele. Se intinde o foaie groasa de 2-3 mm. Se taie aluatul in forme diverse ( inimioare, romburi, trifoi etc) Se pot unde pe deasupra cu albus batut spuma.
Se aseaza intr-o tava unsa si se dau la cuptor la foc domol. Se scot pe un platou si se presara cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Fursecuri cu iaurt si aroma de lamaie decorate cu royal icing

Fursecuri cu iaurt si aroma de lamaie decorate cu royal icing

Intr-un castron se pun oul, sarea, iaurtul, untul, zaharul, zaharul vanilat si plicul de Finesse

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Focaccia cu rosii si ceapa caramelizata

Focaccia cu rosii si ceapa caramelizata

Se framanta un aluat ca de paine.Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia uscata ,

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 2-3 galbenusuri
  • 150 g iaurt sau lapte acru
  • 50 g miere de albine
  • 7 linguri ulei
  • 20 g drojdie de bere
  • 4-5 linguri de nuca macinata
  • coaja de portocala
  • 500 g faina

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Mucenici moldovenesti