Zaharul se freaca cu margarina, pana devine o spuma, apoi se adauga galbenusurile pe rand, esenta de rom, zaharul vanilat, sarea, 40 gr nuci si ultima, faina in ploaie. Se framanta bine, aluatul format se baga la frigider, timp de 30 minute. Aluatul se imparte in bilute egale, cam cat o mingie de ping-pong, apoi se aplatizeaza, dar nu foarte mult. Se pun pe o tava unsa cu margarina Rama si tapetata cu faina. Se tin la cuptor circa 30 minute. Inainte cu 15 minute sa le scoateti, asezati pe suprafata fiecarui fursec, cateva nuci pisate. Mai pueti adauga, daca doriti, dupa coacere putina miere de albine. Asa devin si mai delicioase, va garentez! Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii