Intr-un castron se mixeaza untul de arahide, cele 2 tipuri de zahar, untul, mierea, oul si vanilia. Se adauga bicarbonatul, sarea si faina si se mixeaza in continuare pana sunt incorporate, apoi se adauga ciocolata.
Intr-o tava in care ati pus hartie de copt se pune compozitia cu lingura (1-2 linguri pt fiecare fursec, depinde cat de mari le doriti) lasand o distanta de aprox. 5 cm intre fiecare.
Se coc aprox. 15 min sau pana devin maronii la suprafata, dar inca moi la atingere.
* eu nu am gasit unt de arahide crocant asa ca am folosit din cel crema si am adaugat cam 50g arahide maruntite

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii