Ingrediente
110g faina alba, 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu, 1/2 lingurita sare, 280g unt de arahide crocant, 100g zahar brun, 60g zahar pudra, 125g unt nesarat la temperatura camerei, 1 1/2 lingura miere de albine, 1 ou mare, 1 lingurita esenta de vanilie, 150g ciocolata neagra taiata in bucatele
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
6 voturi
Mod de preparare
Intr-o tava in care ati pus hartie de copt se pune compozitia cu lingura (1-2 linguri pt fiecare fursec, depinde cat de mari le doriti) lasand o distanta de aprox. 5 cm intre fiecare.
Se coc aprox. 15 min sau pana devin maronii la suprafata, dar inca moi la atingere.
* eu nu am gasit unt de arahide crocant asa ca am folosit din cel crema si am adaugat cam 50g arahide maruntite
jsabrina (Chef de cuisine) , 23 martie 2010
Imi plac la nebunie !
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 23 martie 2010
Allice,unt de arahide cred ca este si la voi dar la magazinele cu produse englezesti sau asiatice,ei folosesc mult untul de arahide chiar si in sosuri.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 martie 2010
Imi plac tare mult,merita incercate...
Alice85 (Chef de cuisine) , 23 martie 2010
Arata tare bine si cu siguranta sunt gustoase................stie cineva din spania unde se gaseste unt de arahide???'
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 23 martie 2010
Foarte interesanta aceasta reteta!Se retine!