Autor:
Ionutz (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 22 mai 2011
Ingrediente
1 ou XL, 150 grame faina de grau, 150 grame zahar, 100 ml ulei, 1 plic zahar vanilat, 1/2 plic praf de copt, esenta de vanilie, crema de ciocolata pentru decor
Dificultate: Medie | Timp: 45h
Mod de preparare
Intr-ul bol se bate oul spuma cu zahar, apoi se adauga zaharul vanilat, cateva picaturi esenta de vanilie, uleiul si praful de copt si se bat pana se omogenizeaza. Se adauga faina si se amesteca pana se obtine o compozitie groasa, care nu curge.
Se unge o tava cu margarina si se tapeteaza cu faina (e buna si hartia de copt).
Se ia cu lingura aluat si se aseaza in tava.
Se da la cuptorul incins pt aproximativ 10 minute si se coace la foc mic.
Se scot pe un platou si se tapeteaza cu zahar pudra si se realizeaza decorul cu crema de ciocolata cand sunt inca calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu vanilie" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Se preincalzeste cuptorul.
Se amesteca bine cu mixerul: margarina, zaharul, zaharul Bourbon, oul,
4 voturi
0 comentarii
40 min
Ciocolata se taie in bucati mici. Untul se lasa sa fie la temperatura camerei.
Untul se mixeaza
8 voturi
0 comentarii
20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate