Intr-ul bol se bate oul spuma cu zahar, apoi se adauga zaharul vanilat, cateva picaturi esenta de vanilie, uleiul si praful de copt si se bat pana se omogenizeaza. Se adauga faina si se amesteca pana se obtine o compozitie groasa, care nu curge.
Se unge o tava cu margarina si se tapeteaza cu faina (e buna si hartia de copt).
Se ia cu lingura aluat si se aseaza in tava.
Se da la cuptorul incins pt aproximativ 10 minute si se coace la foc mic.
Se scot pe un platou si se tapeteaza cu zahar pudra si se realizeaza decorul cu crema de ciocolata cand sunt inca calde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii