Intr-un vas se amesteca untul cu zaharul maro si nes-cafe dupa care se aduga ouale si amestecam pina compozitia este omogena.Se adauga restul componentelor si se face un aluat.Pe o foaie de staniol se formeaza din aluat un rulou cu grosimea de 4cm.,se inveleste si se da la frigider pentru 5 ore.
Pe o tava acoperita cu pergament se taie din rulou felii groase de 1/2 cm si se aseaza la distanta una de alta.
Se coc la 180 de grade in cuptor incalzit dinainte aproape 12-13 minute.
Se lasa la racit si se pastreaza in cutii inchise ermetic.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii