Visez la ceva dulce alaturi de cafea pentru maine dimineață și cel mai repede pot face aceste minunate fursecuri, ca să nu mai zic că imi ies aproximatix 60 bucăți și depozitate intr-o cutie țin și 10 zile...:)
Așadar să prăjiturim repede repede..:). Mixăm untul moale cu zaharul pină are o consistență pufoasă, adaugăm gălbenușurile, esența, făina amestecată in prealabil cu amidonul și cernute. Amestecăm pină la incorporarea tuturor ingredientelor și cu ajutorul unei lingurițe ori cu un șpriț special de biscuiti punem compoziția pe hartie de copt și coacem fursecurile la 180”C aprox 10 munite, pină devin ff putin aurii pe margini. Lăsăm in tavă pana se racesc complet și apoi le decorăm după bunul plac, fie pudrate cu zahar, fie trase in ciocolata, fie doar șprițate un pic cu ciocolată...
Sunt extrem de fragede și nu te poți opri la 2-3 bucăți...credeți-mă pe cuvint..:)
Spor la prăjiturit și numai bine :*
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii