De mult nu am mai apucat sa fac fursecuri, mai bine zis de la Craciun.. :) Si cum băieții mă tot zăpăcesc de cap am zis: "Hai, să aveți pentru pachet la scoală citeva zile". Ca nu rezistă mai mult la mine in casă așa bunătăți mai mult de 2-3 zile. :)
Se mixează untul cu zaharul, se adaugă gălbenusurile pe rind si apoi oul intreg, se adaugă esențele si apoi făina care a fost cernută impreuna cu amidonul. Amestecăm compozitia pina la incorporare totala si apoi adaugăm fulgii de ovăz. Lăsăm la rece să se odihnească aproximativ o oră (eu fac compoziția de dimineața si fac fursecurile cind am timp). Trebuie să vă spun că puteti face compoziția si să o tineti la frigider si 3-4 zile. Cu ajutorul unei lingurițe punem compoziția in tava tapetată cu hartie de copt si dam la cuptor pentru 10 minute la 180”C pină se rumenesc foarte putin pe margini.
Mai multe detalii gasiti pe blogul meu http://bakedtreats.wordpress.com/
Vă garantez că daca faceti fursecurile astea, o să mai vreti iar si iar si iar. Sunt extrem de aromate si delicioase. Le puteti decora cu ciocolata, insă eu am ales de asta data să le las simple.
Spor la prajiturit, dragii mei si o zi minunată cu soare vă doresc! :*

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii