Aș putea să spun că sunt printre fursecurile preferate ale mele, atit de fragede și delicioase că nu te poți oprii la 2-3 bucăți lingă o ceașcă de cafea..:)
Așadar, mixăm untul cu zahărul, adăugăm ouăle, esența, făina și amidonul. Mixăm pină la incorporare și vom obține o compoziție destul de moale, insă așa trebuie să fie. Cu ajutorul unui șpriț pentru biscuiți facem fursecurile și coacem aprox 10 minute la 180”C in cuptorul incins in prealabil. Cind sunt reci, le puteți tăvăli in zahar pudră ori puteți să ii lăsați asa cum sunt. Vă vor ieși aproximativ 45 bucăți pe care ii puteți depozita intr-o cutie. Raman fragezi 10-15 zile. Numai buni pentru Crăciun și ca să nu vă aglomerați in preajma sarbatorilor, ii puteți face chiar de săptămina care vine..:)
Spor la prăjiturit și ginduri bune pentru voi. :*

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii