Se injumatatesc ingredientele si se fac doua aluaturi,unul cu cacao si celalalt fara. Amestecam ouale cu lingura de apa, la care adaugam zaharul, coaja de lamaie si mixam foarte bine. In timp ce mixerul merge adaugam uleiul si mixam. Adaugam (cacao) nuca de cocos, praful de copt si faina. Cu mainile unse cu putin ulei se ia din fiecare aluat cate o bucatica, se unesc si se fac bilute dupa marimea dorita. Sunt absolut delicioase si de fragede. Incercatile si nu o sa regretati. Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii