autor:

Andreea_Giurgea

» » , , Retete de Pasti, Dulciuri diverse, Retete de Craciun

Fursecuri Sugarcookies cu glazura Royal Icing

Autor: Andreea_Giurgea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 03 martie 2019

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea_Giurgea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 03 martie 2019

Ingrediente
Pentru fursecuri:, , 200 gr unt, 200 gr zahar, 1 lgta jumate esenta de vanilie, 400 gr faina, 1 lingurita praf de copt, un praf de sare, 1 ou, Pentru glazura:, albusul de la doua oua mari, 400 gr zahar pudra, zeama de lamaie si apa (pentru diluat - consistenta mai lichida)

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Prima data se fac fursecurile. Untul la temperatura camerei se spumeaza bine cu mixerul. Se incorporeaza zaharul si dupa ce se amesteca totul bine, se adauga oul si esenta de vanilie. Intr-un vas separat se amesteca faina cu praful de copt si cu un praf de sare. Se adauga treptat peste untul batut si se inglobeaza totul treptat.



Veti observa ca la un moment dat aluatul devine greu de amestecat asa ca il puteti rasturna pe masa si framanta cu mainile.



Aluatul va avea o textura destul de moale si sfaramicioasa. Va sugerez sa il taiati in mai multe bucati si sa lucrati cu cate una pe rand, lasand restul la rece in frigider. Mai adaugati faina pe masa pentru a lucra mai usor.



Rulati aluatul pe masa pana are aceeasi grosime cu un capac de la o sticla de sticla (sa zicem 5 milimetri). Folositi diverse forme pentru a taia aluatul si asezati-le pe o tava acoperita cu hartie de copt.



Preincalziti cuptorul la 180 de grade in prealabil si lasati fursecurile la cuptor pentru 6-8 minute, sau pana cand se intaresc si capata o culoare aurie.



Lasati-le sa se raceasca complet inainte de a le decora cu glazura.



Pentru Royal Icing:



Se bat cele doua albusuri de ou impreuna cu un praf de sare pana cand se transforma in crema. Se adauga treptat zaharul pudra si se bate compozitia bine. Veti observa ca aceasta capata un aspect lucios si ca este destul de densa. Daca doriti, puteti adauga si colorant alimentar pentru a face diverse culori (impartiti compozitia in mai multe castroane).



Pentru a face contururi compozitia trebuie sa fie mai groasa (eventual puteti adauga putina zeama de lamaie sau apa pentru ca aceasta sa fie mai usor de utilizat). Pentru a umple fursecurile adaugati si mai multa zeama de lamaie sau apa (sau putin din ambele) pentru o consistenta mai lichida.



Aici cel mai bine experimentati cu diverse consistente pentru a vedea cu ce va intelegeti, eu cam asta am facut.



Folositi un pos cu varf subtire pentru a decora fursecurile si presarati cu diverse decoratiuni, dupa cum doriti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri Sugarcookies cu glazura Royal Icing" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Prajitura cu branza dulce

Prajitura cu branza dulce

Branza o amestecam cu sare, adaugam ouale, zaharul, iaurtul, grisul si esentele in functie de cat

5 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Pasti
Friptura de miel

Friptura de miel

Pentru marinada, amesteci ingredientele de mai sus. Asezi carnea de miel intr-un vas intins si torni

2 voturi    0 comentarii
5h 30 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru fursecuri:
  • 200 gr unt
  • 200 gr zahar
  • 1 lgta jumate esenta de vanilie
  • 400 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 1 ou
  • Pentru glazura:
  • albusul de la doua oua mari
  • 400 gr zahar pudra
  • zeama de lamaie si apa (pentru diluat - consistenta mai lichida)

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea_Giurgea
Cupcakes decorate cu buttercream

Cupcakes decorate cu buttercream

Mai intai se pregatesc briosele. Mixul de briose se amesteca usor cu uleiul si laptele si se mixeaza

0 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Muschi de porc sibian Muschi de porc sibian

Feliile de carne le batem ca pentru snitele, apoi le condimentam cu sare si piper. Pe fiecare bucata de carne asezam o felie subtire

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Cozonac Leopard Cozonac Leopard

Cozonacul leopard nu numai ca este usor de preparat, dar este si un deliciu cu care va puteti impresiona musafirii oricand, dar mai

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Drob de pui