Se pune apa la fiert ptr paste 5l de apa cu putina sare groasa.
Se pregateste sosul de rosii-se taie rosiile felii se cojesc catei de usturoi si se taie cuburi.Intr-o tigaie adinca se incalzeste uleiul de masline si se pune usturoiul si imediat rosiile ca usturoiul sa nu se arda se presoara putina sare groasa si lasam pe foc potrivit pina rosiile se inmoaie se adauga 1 lingura de zahar busuioc sare piper la gust si se lasa pe foc mic jumatate acoperit sa fiarba usor.
Se fierb pastele in apa cu sare care clocoteste si se fierb pina sint aproape moi se strecoara de apa dar se lasa 3/4 pahar de apa in care au fiert pastele.
Pastele strecurate se pun in sosul de rosii si se adauga si apa si se amesteca bine ca sosul sa se patrunda in paste.Se serveste in farfurii personale presarat din abudent cu parmezan si cine doreste si brinza bulgareasca.Este delicios si usor de pregatit.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii