Am fiert pastele in apa cu sare si 1 lingura de ulei.
Costita am taiat-o marunt si am prajit-o in grasimea proprie; sunca am taiat-o bucatele mici si am prajit-o in aceeasi tigaie cu costita dupa ce aceasta a lasat deja grasime.
Dupa ce sunca si costita s-au prajit, le-am scos din tigaie si le-am pus deoparte; am lasat putina grasime in tigaie in care am facut ouale jumari.
Cand s-au facut am adaugat sunca si costita, cele 3 linguri de smantana si am lasat cateva minute pe foc mic sa se patrunda gusturile.
Acest amestec l-am pus fierbinte peste paste.
Am ras cascaval peste paste si am amestecat totul.
Inainte de a servi am pus pastele in microunde pe functia grill sa se topeasca cascavalul si sa faca un pic de crusta deasupra. (se poate si in cuptor)
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii