Am fiert pastele in apa cu sare si 1 lingura de ulei.
Costita am taiat-o marunt si am prajit-o in grasimea proprie; sunca am taiat-o bucatele mici si am prajit-o in aceeasi tigaie cu costita dupa ce aceasta a lasat deja grasime.
Dupa ce sunca si costita s-au prajit, le-am scos din tigaie si le-am pus deoparte; am lasat putina grasime in tigaie in care am facut ouale jumari.
Cand s-au facut am adaugat sunca si costita, cele 3 linguri de smantana si am lasat cateva minute pe foc mic sa se patrunda gusturile.
Acest amestec l-am pus fierbinte peste paste.
Am ras cascaval peste paste si am amestecat totul.
Inainte de a servi am pus pastele in microunde pe functia grill sa se topeasca cascavalul si sa faca un pic de crusta deasupra. (se poate si in cuptor)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii