Fierbeti pasta in apa fiarta cu sare;
Intr-o tigaie adaugam uleiul si usturoiul,turnam passata de rosii sau sucul de rosii,potrivim se sare si piper(sau cine prefera peperoncino,ardei iute),adaugam foile de busuioc fierbem la foc domol adaugand putina apa,daca scade prea mult cam 10 minute;
Scurgem pasta o amestecam cu sosul de rosii si tinand tigaia pe foc adaugam parmezanul ras,Parmezanul se topeste prin coacere si da un gust ft bun pastelor,
pofta buna!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii