autor:

vera

» » Paste si pizza

Fusilli cu rosii si busuioc

Autor: vera (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 30 ianuarie 2010

Ingrediente
Pt 4 persoane:, -250g paste tip fusilli, -450g passata pomodori, -2-3 foi de busuioc, -un catel de usturoi, 2 linguri ulei de masline, 50g parmezan

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Fierbeti pasta in apa fiarta cu sare;
Intr-o tigaie adaugam uleiul si usturoiul,turnam passata de rosii sau sucul de rosii,potrivim se sare si piper(sau cine prefera peperoncino,ardei iute),adaugam foile de busuioc fierbem la foc domol adaugand putina apa,daca scade prea mult cam 10 minute;
Scurgem pasta o amestecam cu sosul de rosii si tinand tigaia pe foc adaugam parmezanul ras,Parmezanul se topeste prin coacere si da un gust ft bun pastelor,
pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste fusilli cu busuioc si sos de rosii

Paste fusilli cu busuioc si sos de rosii

Folosim 1 l de apa la 100 gr de paste deci punem la fiert 2 l de apa. Cand apa incepe sa fiarba adaugam

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Paste fainoase cu ton

Paste fainoase cu ton

Punem pastele la fiert intr-o oala cu 3 litri cu apa cu sare 10 minute.Apoi curatam,spalam , tocam

13 voturi    6 comentarii
35 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Fac si eu cu pieptde pui, iar sosului ii dau gust cu busuioc, imi place mult combinatia: sos de rosii, paste si carne de pasare.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    O bunatate...

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

    Reteta perfecta!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

      Foarte bun,dar busuiocul se adauga la sfarsit,daca fierbe isi pierde din sapoare......

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

      Foarte bun

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

      Arata tare bine si in mod sigur sunt grozave si la gust,nai ales ca ai folosit busuioc...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • Pt 4 persoane:
  • -250g paste tip fusilli
  • -450g passata pomodori
  • -2-3 foi de busuioc
  • -un catel de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 50g parmezan

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti

47 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Fac si eu cu pieptde pui, iar sosului ii dau gust cu busuioc, imi place mult combinatia: sos de rosii, paste si carne de pasare.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
LASAGNE