autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu peste, Paste si pizza

Fusilli cu somon afumat

Autor: Radu Popovici (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Radu Popovici (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2011

Ingrediente
160 g fusilli de orez, 100 g frunze de spanac tanar, 150 g somon afumat, taiat fasiute subtiri, 2 praji, doar partea alba, feliata subtire, 100 ml fond de legume, 50 g smantana 32% grasime, 1-2 linguri de ulei de orez, 1 lingurita de piper alb, macinat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierb pastele in multa apa clocotita, cu sare, pana ce sunt al dente. Se scurg bine.

Se incinge uleiul intr-o tigaie mare. Se adauga prazul, se sareaza si se caleste la foc mic-mediu 4-5 minute, pana se inmoaie. Se adauga fondul, se presara cu piper alb si se amesteca. Se acopera tigaia si se gateste prazul la foc mic, pana ce se face foarte moale.

Se adauga smantana, rucola si somonul afumat si se amesteca 30 de secunde. Se ia tigaia de pe foc.

Se adauga pastele in tigaie si se amesteca de cateva ori. Se servesc pastele calde, sau la temperatura camerei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghete cu sos de ton

Spaghete cu sos de ton

Curatam ceapa si o tocam marunt. Ardeiul kapia il curatam de seminte si il taiem bucati potrivite. Usturoiul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Paste si pizza
Painici umplute

Painici umplute

Intr-un castron facem aluatul din faina, drojdie, sare si apa si il lasam sa creasca  2 ore. Cand

67 voturi    21 comentarii
2h 50 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    gabilulu (Bucatar) , 19 august 2011

    super reteta multumesc gabriela

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 160 g fusilli de orez
  • 100 g frunze de spanac tanar
  • 150 g somon afumat
  • taiat fasiute subtiri
  • 2 praji
  • doar partea alba
  • feliata subtire
  • 100 ml fond de legume
  • 50 g smantana 32% grasime
  • 1-2 linguri de ulei de orez
  • 1 lingurita de piper alb
  • macinat

Raporteaza reteta

Retete
de Radu Popovici
Risotto cu legume

Risotto cu legume

Risotto este preparatul cu orez cel mai popular al bucatariei italiene. Se foloseste un prez special,

1 vot    1 comentariu
40 min
Retete vegetariene
Fara foto

gabilulu (Bucatar)

super reteta multumesc gabriela

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghete Carbonara reţetă simplă