autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu peste, Paste si pizza

Fusilli cu somon afumat

Autor: Radu Popovici (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Radu Popovici (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2011

Ingrediente
160 g fusilli de orez, 100 g frunze de spanac tanar, 150 g somon afumat, taiat fasiute subtiri, 2 praji, doar partea alba, feliata subtire, 100 ml fond de legume, 50 g smantana 32% grasime, 1-2 linguri de ulei de orez, 1 lingurita de piper alb, macinat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierb pastele in multa apa clocotita, cu sare, pana ce sunt al dente. Se scurg bine.

Se incinge uleiul intr-o tigaie mare. Se adauga prazul, se sareaza si se caleste la foc mic-mediu 4-5 minute, pana se inmoaie. Se adauga fondul, se presara cu piper alb si se amesteca. Se acopera tigaia si se gateste prazul la foc mic, pana ce se face foarte moale.

Se adauga smantana, rucola si somonul afumat si se amesteca 30 de secunde. Se ia tigaia de pe foc.

Se adauga pastele in tigaie si se amesteca de cateva ori. Se servesc pastele calde, sau la temperatura camerei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Taitei cu spanac si somon

Taitei cu spanac si somon

Se pun taiteii la fiert intr-un vas cu apa. Intre timp, se caleste spanacul cateva minute cu putin

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
PIZZA

PIZZA

Se aseaza blatul,pe o farfurie si restul sa le aveti taiate,rondele sau cum doriti,se pune ori la

9 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    gabilulu (Bucatar) , 19 august 2011

    super reteta multumesc gabriela

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 160 g fusilli de orez
  • 100 g frunze de spanac tanar
  • 150 g somon afumat
  • taiat fasiute subtiri
  • 2 praji
  • doar partea alba
  • feliata subtire
  • 100 ml fond de legume
  • 50 g smantana 32% grasime
  • 1-2 linguri de ulei de orez
  • 1 lingurita de piper alb
  • macinat

Raporteaza reteta

Retete
de Radu Popovici
Risotto cu legume

Risotto cu legume

Risotto este preparatul cu orez cel mai popular al bucatariei italiene. Se foloseste un prez special,

1 vot    1 comentariu
40 min
Retete vegetariene
Fara foto

gabilulu (Bucatar)

super reteta multumesc gabriela

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Lasagne rolls