autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu peste, Paste si pizza

Fusilli cu somon afumat

Autor: Radu Popovici (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Radu Popovici (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2011

Ingrediente
160 g fusilli de orez, 100 g frunze de spanac tanar, 150 g somon afumat, taiat fasiute subtiri, 2 praji, doar partea alba, feliata subtire, 100 ml fond de legume, 50 g smantana 32% grasime, 1-2 linguri de ulei de orez, 1 lingurita de piper alb, macinat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierb pastele in multa apa clocotita, cu sare, pana ce sunt al dente. Se scurg bine.

Se incinge uleiul intr-o tigaie mare. Se adauga prazul, se sareaza si se caleste la foc mic-mediu 4-5 minute, pana se inmoaie. Se adauga fondul, se presara cu piper alb si se amesteca. Se acopera tigaia si se gateste prazul la foc mic, pana ce se face foarte moale.

Se adauga smantana, rucola si somonul afumat si se amesteca 30 de secunde. Se ia tigaia de pe foc.

Se adauga pastele in tigaie si se amesteca de cateva ori. Se servesc pastele calde, sau la temperatura camerei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pappardelle cu carne si sos de rosii

Pappardelle cu carne si sos de rosii

Intr-o tigaie woc se pune uleiul la incins,se taie carnea cubulete si se pune la prajit.Se adauga

2 voturi    8 comentarii
40 min
Paste si pizza
Tortellini gratinati gustosi

Tortellini gratinati gustosi

Punem la fiert tortellini in multa apa sarata.In timp ce pastele se fierb preparam un sos beciamel.

11 voturi    5 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    gabilulu (Bucatar) , 19 august 2011

    super reteta multumesc gabriela

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 160 g fusilli de orez
  • 100 g frunze de spanac tanar
  • 150 g somon afumat
  • taiat fasiute subtiri
  • 2 praji
  • doar partea alba
  • feliata subtire
  • 100 ml fond de legume
  • 50 g smantana 32% grasime
  • 1-2 linguri de ulei de orez
  • 1 lingurita de piper alb
  • macinat

Raporteaza reteta

Retete
de Radu Popovici
Risotto cu legume

Risotto cu legume

Risotto este preparatul cu orez cel mai popular al bucatariei italiene. Se foloseste un prez special,

1 vot    1 comentariu
40 min
Retete vegetariene
Fara foto

gabilulu (Bucatar)

super reteta multumesc gabriela

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Canelones.