Se fierb pastele in multa apa clocotita, cu sare, pana ce sunt al dente. Se scurg bine.
Se incinge uleiul intr-o tigaie mare. Se adauga prazul, se sareaza si se caleste la foc mic-mediu 4-5 minute, pana se inmoaie. Se adauga fondul, se presara cu piper alb si se amesteca. Se acopera tigaia si se gateste prazul la foc mic, pana ce se face foarte moale.
Se adauga smantana, rucola si somonul afumat si se amesteca 30 de secunde. Se ia tigaia de pe foc.
Se adauga pastele in tigaie si se amesteca de cateva ori. Se servesc pastele calde, sau la temperatura camerei.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii