autor:

Varadi Silvia

» » Paste si pizza

FUSILLI CU SOS DE CARNE CU ROSII

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2009

Ingrediente
1 pachet Fusilli din faina de orez(250g), 500g carne tocata de pui, 400g ciuperci asortate(pleurotus,de padure si champinion), 1 ceapa rosie, 3 catei de usturoi, 4 rosii coapte bine, 100g morcov, 1 felie telina, 1 conserva de rosii cuburi(400g), sare si piper dupa gust, 4 linguri ulei de arahide, oregano proaspat(sau 1 lingurita rasa uscat), busuioc pentru decor

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita(eu am folosit un ceaun)se pun cele 4 linguri de ulei,ceapa tocata marunt si usturoiul tocat si el marunt,morcovul si telina taiate cuburi,si se lasa la calit 2-3 minute si apoi se adauga carnea tocata de pui(sau vita).Se lasa pe foc pana ce carnea se rumeneste usor,apoi se adauga ciupercile taiate,rosiile proaspete(decojite in prealabil)mixate bine la robot si rosiile din conserva.Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust si oregano.Se adauga 200ml apa si se lasa la foc mic pana ce carnea s-a fiert,circa 30 de minute.
Intre timp se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet.(Eu am folosit Fusilli din faina de orez deoarece sunt mai dietetice).
Se servesc cu sosul de carnesi se orneaza cu feunze de busuioc proaspat. Si cine prefera poate pune pe deasupra si parmezan ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "FUSILLI CU SOS DE CARNE CU ROSII" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spirale Tricolore cu Sunca

Spirale Tricolore cu Sunca

Se pun pastele la fiert in apa cu putina sare, se taie sunca fasii subtiri, se toaca ceapa mic si

11 voturi    3 comentarii
25 min
Paste si pizza
Mini Pizza

Mini Pizza

Se framnta coca foarte bine dupa care se lasa la dospit (o jumate de ora - eventual o ora ) intr-un

6 voturi    1 comentariu
1h 50 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 august 2010

    O bunatate !

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 30 august 2010

    Bune si gustoase!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 august 2009

    Ce bine arata!!!!!!

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 13 august 2009

      Arata foarte bine!

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 12 august 2009

      Incercati la sosul de rosii putin busuioc,va da pastelor un gust f. bun.

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 12 august 2009

      Felicitari. Mi-e foame de mooooor ....

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 august 2009

      Arata tare bine,felicitari,cred ca sunt gustoase.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet Fusilli din faina de orez(250g)
  • 500g carne tocata de pui
  • 400g ciuperci asortate(pleurotus,de padure si champinion)
  • 1 ceapa rosie
  • 3 catei de usturoi
  • 4 rosii coapte bine
  • 100g morcov
  • 1 felie telina
  • 1 conserva de rosii cuburi(400g)
  • sare si piper dupa gust
  • 4 linguri ulei de arahide
  • oregano proaspat(sau 1 lingurita rasa uscat)
  • busuioc pentru decor

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Lasagna