FUSILLI CU SOS DE CARNE CU ROSII

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
FUSILLI CU SOS DE CARNE CU ROSII

Ingrediente

  • 1 pachet Fusilli din faina de orez(250g)
  • 500g carne tocata de pui
  • 400g ciuperci asortate(pleurotus,de padure si champinion)
  • 1 ceapa rosie
  • 3 catei de usturoi
  • 4 rosii coapte bine
  • 100g morcov
  • 1 felie telina
  • 1 conserva de rosii cuburi(400g)
  • sare si piper dupa gust
  • 4 linguri ulei de arahide
  • oregano proaspat(sau 1 lingurita rasa uscat)
  • busuioc pentru decor

Mod de preparare

Intr-o cratita(eu am folosit un ceaun)se pun cele 4 linguri de ulei,ceapa tocata marunt si usturoiul tocat si el marunt,morcovul si telina taiate cuburi,si se lasa la calit 2-3 minute si apoi se adauga carnea tocata de pui(sau vita).Se lasa pe foc pana ce carnea se rumeneste usor,apoi se adauga ciupercile taiate,rosiile proaspete(decojite in prealabil)mixate bine la robot si rosiile din conserva.Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust si oregano.Se adauga 200ml apa si se lasa la foc mic pana ce carnea s-a fiert,circa 30 de minute.

Intre timp se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet.(Eu am folosit Fusilli din faina de orez deoarece sunt mai dietetice).

Se servesc cu sosul de carnesi se orneaza cu feunze de busuioc proaspat. Si cine prefera poate pune pe deasupra si parmezan ras.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise