autor:

Elvira

» » Dulciuri diverse

Gaufres au chocolat (Faguri cu ciocolata)

Autor: Elvira (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 05 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elvira (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 05 februarie 2013

Ingrediente
200 gr unt la temperatura camerei, 200 gr de zahar, 4 oua, 150 gr de smintina (iaurt 0%), 80 gr ciocolata macinata (boabe), 200 gr faina

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

3 voturi

Mod de preparare

Se bate zaharul cu unt pina se dezolva zaharul. In alt bol batem ouale cu iaurtul ca sa obtinem o masa pufoasa. In bolul care s-au batut zaharul cu untul se adauga crema obtinuta din ou si iaurt si se amestica 5 minute impreuna, dupa adaugam ciocalata si in sfirsit faina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gaufres au chocolat (Faguri cu ciocolata)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cozonac cu nuca sau stafide

Cozonac cu nuca sau stafide

Se face o maia din drojdie, faina si lapte. Dupa ce a dospit putin se pune in mijlocul fainii. Se

11 voturi    12 comentarii
7h
Dulciuri diverse
Crema de zahar ars, cu blat

Crema de zahar ars, cu blat

Intr-un vas termorezistemt punem zaharul pentru caramelizat la foc mic.Adaugam si cativa stropi de

44 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 07 februarie 2013

    As rontai si eu vre-o doi faguri...ca tare buni sant ! *****

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 februarie 2013

    Bun,bun,tare bun...

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

3 voturi

Ingrediente

  • 200 gr unt la temperatura camerei
  • 200 gr de zahar
  • 4 oua
  • 150 gr de smintina (iaurt 0%)
  • 80 gr ciocolata macinata (boabe)
  • 200 gr faina

Raporteaza reteta

Retete
de Elvira
Briose cu ciocolata

Briose cu ciocolata

Ingredientele date sunt pentru 12 portii.Intr-un vas amestecam faina, drojdia, bucatelele de ciocalata

9 voturi    2 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Quiche au carotte et lardons (Tarta de morcov si sunca)

Quiche au carotte et lardons (Tarta de morcov si sunca)

Se curata și se taie morcovii, se încălzește o lingura de ulei de masline intr-o tigaie, gatitim

3 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Pateuri cu carne (Cebureki s measom)

Pateuri cu carne (Cebureki s measom)

Incepem cu aluatul: Cernem faina intr-un bol, facem o gropita la mijlocul fainii adugam apa, sarea

21 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Lia Maria (Chef de cuisine)

As rontai si eu vre-o doi faguri...ca tare buni sant ! *****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pere posate in vin roze Pere posate in vin roze

Se curata perele si se pun la fiert intr-un litru de vin roze impreuna cu mierea, scortisoara, anasonul, cardamomul si semintele din

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu dulceata de capsuni si rubarba