Se taie gaina (fara sa o oparim), se decupeaza ghearele, se scot maruntaiele, se spala bine, in interior asezonam cu: sare, piper, alte condimente.
Introducem o umplutura de: ceapa, telina, morcov, orice ne place. Se coase abdomenul gainii cu ata. Se face o groapa in pamant de 50 x 50, adanca de aprox. 50 cm. In groapa, se face jar. Pamantul rezultat din sapatul gropii,se inmoaie cu apa rezultand un noroi. Gaina se uda bine cu apa si se "imbraca" cu noroi. Se face un bulgare de noroi, care se aseaza pe jarul din groapa. Se pun lemne, carbuni peste gaina si se ard. Cand obtinem aspect de caramida, scoatem bulgarele de "noroi", il lasam 10 min. apoi il spargem. Pene,fulgi si altele, vor ramane in crusta de noroi.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii