Caleste in ulei ceapa tocata si 250 g de sunculita, taiata in bucati. Adauga rosiile decojite si pasate, ciupercile scurse si sare. Lasa pe foc pana scade putin, iar la final presara verdeata tocata. Cu acest amestec umple gaina spalata data cu sare.
Las-o la cuptor, pana se rumeneste bine, iar din cand in cand stropeste-o cu vin. Cand este aproape rumena \"panseaz-o\" cu restul de sunculita taiata felii. Asaza gaina pe un platou pe pat de salata verde si decoreaza cu struguri si gramajoare de cascaval ras.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii