gaina umpluta.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 gaina
  • 450 g sunculita taraneasca
  • 1 cutie cu ciuperci
  • 2 cepe
  • 3 rosii
  • 200 ml vin alb
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de marar
  • sare
  • ulei.

Mod de preparare

Caleste in ulei ceapa tocata si 250 g de sunculita, taiata in bucati. Adauga rosiile decojite si pasate, ciupercile scurse si sare. Lasa pe foc pana scade putin, iar la final presara verdeata tocata. Cu acest amestec umple gaina spalata data cu sare.

Las-o la cuptor, pana se rumeneste bine, iar din cand in cand stropeste-o cu vin. Cand este aproape rumena \"panseaz-o\" cu restul de sunculita taiata felii. Asaza gaina pe un platou pe pat de salata verde si decoreaza cu struguri si gramajoare de cascaval ras.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor