Speli bine gaina si o usuci bine in exterior cat si in interior, folosind un servet. O presari cu un amestec de sare, piper si boia. Fierbi taieteii in apa cu sare, apoi ii scurgi printr-o strecuratoare si-i treci printr-un jet de apa rece. Tai sunca in cubulete si patrunjelul marunt. Razi mare cascavalul, amesteci taieteii cu un ou batut, sunca, verdeata si cascavalul. Umpli gaina ca amestecul pregatit, o asezi intr-o tava si o stropesti cu untul topit. Introduci tava in cuptor si coci gaina 1 h si un sfert la foc mic spre mijlociu, timp in care o stropesti mereu cu supa de legume.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii