Ingrediente
-1 gaina, -150 g taietei sau alte paste, -50 g cascaval, -1 ou, -1 legatura patrunjel, -50 g unt sau margarina, -250 ml supa de legume, -1 lingura boia dulce, -sare, -piper
Dificultate: Medie | Timp: 1h 40 min
0 voturi
Mod de preparare
Speli bine gaina si o usuci bine in exterior cat si in interior, folosind un servet. O presari cu un amestec de sare, piper si boia. Fierbi taieteii in apa cu sare, apoi ii scurgi printr-o strecuratoare si-i treci printr-un jet de apa rece. Tai sunca in cubulete si patrunjelul marunt. Razi mare cascavalul, amesteci taieteii cu un ou batut, sunca, verdeata si cascavalul. Umpli gaina ca amestecul pregatit, o asezi intr-o tava si o stropesti cu untul topit. Introduci tava in cuptor si coci gaina 1 h si un sfert la foc mic spre mijlociu, timp in care o stropesti mereu cu supa de legume.
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010
Nu te supara pe mine , dar noi toate ne chinuim cand gatim sa facem poze. Bine ai venit printre noi si spor la gatit.