autor:

aura

» » Fripturi

Gaina umpluta

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 februarie 2010

Ingrediente
-1 gaina, -150 g taietei sau alte paste, -50 g cascaval, -1 ou, -1 legatura patrunjel, -50 g unt sau margarina, -250 ml supa de legume, -1 lingura boia dulce, -sare, -piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

0 voturi

Mod de preparare


Speli bine gaina si o usuci bine in exterior cat si in interior, folosind un servet. O presari cu un amestec de sare, piper si boia. Fierbi taieteii in apa cu sare, apoi ii scurgi printr-o strecuratoare si-i treci printr-un jet de apa rece. Tai sunca in cubulete si patrunjelul marunt. Razi mare cascavalul, amesteci taieteii cu un ou batut, sunca, verdeata si cascavalul. Umpli gaina ca amestecul pregatit, o asezi intr-o tava si o stropesti cu untul topit. Introduci tava in cuptor si coci gaina 1 h si un sfert la foc mic spre mijlociu, timp in care o stropesti mereu cu supa de legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gaina umpluta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Gãinã umplutã

Gãinã umplutã "à Chefe" în sos de portocale si cimbrisor

Aceastã retetã este una dintre retetele traditionale de Crãciun si Anul Nou, din Nord pânã in

19 voturi    10 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

    Nu te supara pe mine , dar noi toate ne chinuim cand gatim sa facem poze. Bine ai venit printre noi si spor la gatit.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

    Mama, trebuie poze la asa bunatati!

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • -1 gaina
  • -150 g taietei sau alte paste
  • -50 g cascaval
  • -1 ou
  • -1 legatura patrunjel
  • -50 g unt sau margarina
  • -250 ml supa de legume
  • -1 lingura boia dulce
  • -sare
  • -piper

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Nu te supara pe mine , dar noi toate ne chinuim cand gatim sa facem poze. Bine ai venit printre noi si spor la gatit.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Aperitiv pentru masa festiva de sarbatori.