Pregatim umplutura:curatam ceapa si o taiem julien.
Ardeii ii feliem subtire.
Pieptul il taiem fasiute.
Sotam ceapa in 2 linguri de ulei, adaugam ardeii si apoi pieptul de curcan.Asezonam si amestecam sa se omogenizeze.Adaugam vinul si acoperim , lasand sa fiarba bine pieptul cam 20-30 de minute.
Intre timp pregatim galettele.
Curatam cartofii si ii dam pe razatoarea cu gauri mari.
Ouale le batem bine si le adaugam peste cartofi, adaugam laptele, uleiul, faina , patrunjelul verde tocat si condimentele.Amestecam si prajim galetele pe ambele parti pina se rumenesc frumos.
Dupa ce am copt toate galetele in tigaia nonaderenta de clatite le umplem cu pieptul de curcan, le rulam si le dam deasupra cu sosul obtinut prin amestecarea tuturor ingredientelor, pentru el.
Serviti cu mare incredere, sunt excelente ...
Pofta mare sa aveti !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/08/galette-din-cartofi-cu-piept-de-curcan.html
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii