Pregatim umplutura:curatam ceapa si o taiem julien.
Ardeii ii feliem subtire.
Pieptul il taiem fasiute.
Sotam ceapa in 2 linguri de ulei, adaugam ardeii si apoi pieptul de curcan.Asezonam si amestecam sa se omogenizeze.Adaugam vinul si acoperim , lasand sa fiarba bine pieptul cam 20-30 de minute.
Intre timp pregatim galettele.
Curatam cartofii si ii dam pe razatoarea cu gauri mari.
Ouale le batem bine si le adaugam peste cartofi, adaugam laptele, uleiul, faina , patrunjelul verde tocat si condimentele.Amestecam si prajim galetele pe ambele parti pina se rumenesc frumos.
Dupa ce am copt toate galetele in tigaia nonaderenta de clatite le umplem cu pieptul de curcan, le rulam si le dam deasupra cu sosul obtinut prin amestecarea tuturor ingredientelor, pentru el.
Serviti cu mare incredere, sunt excelente ...
Pofta mare sa aveti !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/08/galette-din-cartofi-cu-piept-de-curcan.html

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii