Se fierb 2 l apa cu putina sare. Cand da in clocot se adauga malaiul, grisul, faina si se fierb bine, amestecand continuu. Se adauga zaharul. Se lasa sa se raceasca, dupa care din compozitia groasa care s-a format se fac galuste in care se introduc prune sau gem. Se dau prin pesmetul care s-a prajit cu putin ulei.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii
Ionut Movilă • 19 Iunie 2024, 21:00 O porcărie de rețetă. Bravo ca dați cantități exacte. Masuram cu cana ca in epcoa de fier, de ce sa spunem exact grame ca să iasă o proporție corespunzătoare. N-are sens, cretinitate maximă. Reteta ar trebui sa iasă cat de cat ok, doar daca acel aluat din amestecul de mălai, faină si gris e în proporții gresite iese o mare beșină... Adica un aluat lipicios si prea moale sa-l torni direct in gunoi ca n-ai nici o șansă sa formezi găluștele. Rusine că există astfel de mizerii postate fără discernământ pe net. 🤬