autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Galuste din malai si gris umplute cu prune

Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Silvia Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
-2 l apa, -1 cana malai, -1 cana gris, -1 cana faina, -1 cana zahar, -prune fara samburi, -pesmet, -putin ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Se fierb 2 l apa cu putina sare. Cand da in clocot se adauga malaiul, grisul, faina si se fierb bine, amestecand continuu. Se adauga zaharul. Se lasa sa se raceasca, dupa care din compozitia groasa care s-a format se fac galuste in care se introduc prune sau gem. Se dau prin pesmetul care s-a prajit cu putin ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste din malai si gris umplute cu prune" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Colacei umpluti

Colacei umpluti

Punem intr-un bol, 1 ou, ulei, drojdia si apa si amestecam cu un tel sau lingura. Apoi punem sarea

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Dulciuri diverse
Omleta cu bezea

Omleta cu bezea

O noua reteta din Turul Frantei, din zona Bordeaux, care mi-a placut, dar am schimbat-o foarte putin,

13 voturi    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • -2 l apa
  • -1 cana malai
  • -1 cana gris
  • -1 cana faina
  • -1 cana zahar
  • -prune fara samburi
  • -pesmet
  • -putin ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Silvia Filip
Paine de casa

Paine de casa

Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata

11 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinte cu visine -din compot sau congelate Placinte cu visine -din compot sau congelate

Aluatul il pregatim de cu seara. Topim untul sau margarina in lapte sau lapte vegetarian la bain marie si lasam sa fie caldut. In oala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Pandispan tigrat