autor:

silviana maftei

» » Fripturi

gasca a la Alsacia -Lorena

Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iunie 2008

Ingrediente
1 gasca, 300 g carne de carnati, varza murata, ulei, piper, sare, dafin, rosii

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se caleste varza.
Peste varza se aseaza gasca umpluta cu carnea de carnati, invelita in felioare de slanina, piperata, se da la cuptor, cind incepe sa se rumeneasca se unge cu saramura
se serveste cu varza calita.
Daca ti-a placut reteta noastra "gasca a la Alsacia -Lorena" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
MITITEI

MITITEI

Intr-un castron se pune carnea,sarea,piperul,usturoiul,berea si se amesteca foarte bine. Se formeaza

11 voturi    2 comentarii
30 min
Fripturi
Aripioare prajite cu pesmet, garnitura de cartofi prajiti si pasta de usturoi

Aripioare prajite cu pesmet, garnitura de cartofi prajiti si pasta de usturoi

Aripioarele se spala si se curata bine eliminand varful, le dam prin pesmet (in felul acesta carnea

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 gasca
  • 300 g carne de carnati
  • varza murata
  • ulei
  • piper
  • sare
  • dafin
  • rosii

Raporteaza reteta

Retete
de silviana maftei
socata

socata

intr-un vas de 10-12 litri de plastic sau de sticla se pun florile de soc,zaharul,apa rece,sucul

82 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

-se separa albusurile de galbenuri si se pun in doua vase de aprox 1,5 litri -albusurile cu zaharul

67 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
cremsnit cu stafide

cremsnit cu stafide

aluatul pt foi ouale, uleiul,smintina,se amesteca se pune atita faina cit sa rezulte un aluat

12 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Muschiulet de porc impanat ( rulat )