autor:

Fara foto

» » Fripturi

Gasca salbatica la cuptor

Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florescu lacramioara (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 martie 2009

Ingrediente
1 gasca, 2 morcovi, 1 telina, 4 cepie, condimente: sare, piper alb, boia iute, usturoi, foi de dafin, untura sau sunca afumata

Dificultate: Medie Timp: 5h

6 voturi

Mod de preparare

Se tine la macerat 3-4 h. gasca cu 3 pahare de otet, dupa accea se spala de otet si se pune la fiert cu o telina rasa, 1 morcov ras, sare, cimbru, cand este gata fiarta, se aseaza in tava si se pune la cuptor cu restul de legume ramase taiate felii, se adauga piper, cimbru, foi de dafin, boia, usturoi pisat sau tocat si 2 pahare de vin alb cu apa si grasime.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gasca salbatica la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
muschiulet in sos la cuptor

muschiulet in sos la cuptor

-Muschiul se sterge bine dupa spalare cu hartie de bucatarie,se aseaza intr-o tava acoperit de morcovul

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Piept de curcan cu morcovi si rosmarin

Piept de curcan cu morcovi si rosmarin

Marinam in bere 1 ora pieptul de curcan. Il ungem bine cu ulei de masline, il saram si-l piperam.

4 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

5h

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de porc