inmuiati feliile de pesmet (fara coaja) in apa si lasati-le sa se umfle cata vreme va ocupati de legume. Curatati si tocati ceapa si usturoiul. Taiati ardeiul felii, eliminand semintele. Opariti rosiile, curatati-le de pielita si de seminte. Curatati castravetele, taiati-l in doua si scoateti-i si lui semintele. Puneti toate legumele (cu exceptia unei rosii si a unui sfert din castravete) impreuna cu painea stoarsa, uleiul si otetul, in vasul unui mixer. Puneti aparatul in functiune pana obtineti un preparat omogen. Gustati de sare si de piper, si puneti vasul la rece doua ore. Taiati rosia si castravetele pastrate in feliute subtiri. Serviti supa rece, presarata cu rosii si castraveti. Cand serviti la masa, puteti pune in supa cateva cubulete de paine prajita in unt si ierburi aromate dupa gust: busuioc, tarhon etc.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii