autor:

Sidy

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Gat de curcan umplut

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 ianuarie 2010

Ingrediente
1 pipota curcan, 1 ficat curcan, 1 ceapa, 1/2 cutie ciuperci, ardei gras colorat, 1 ou, sare, piper, 2 linguri ulei.

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Pipota se spala bine si se taie bucatele. La fel si ficatul de curcan.
Ceapa se curata si se taie julien apoi se pune la calit in ulei pina devine sticloasa.Se adauga bucatelele de pipota si ficat si se prajesc bine. Daca e necesar se adauga doua linguri de apa.
Gatul(pielita) se curata si se spala bine , apoi se coase la un capat.
In tocanita de pipota si ficat se adauga felii de ardei si ciuperci din conserva, fierte deja.Se condimenteaza , se adauga oul si se umple gatul, apoi se coase si celalalt capat cu ata.
Se pune intr-o tigaie cu 1/2 pahar cu apa si putin ulei se lasa sa fiarba bine apoi se lasa la prajit pe ambele parti.
Dupa ce s-a racit, gatul se taie felii si se aseaza pe o farfurie, ornandu-se .
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Gat de curcan umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
File de porc cu ciuperci

File de porc cu ciuperci

Fileul de porc se taie felii groase de 1 cm care se pun intre doua foi de plastic si se bat cu batatorul

13 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Aripioare de gaina marinate in sos de maionezacu morcov

Aripioare de gaina marinate in sos de maionezacu morcov

Amestecam sosul: morcovul cu maioneza si condimentele. Punem aripioarele de gaina amestecam si lasam

7 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2012

    O ideie geniala iar produsul finit este o bunatate !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

    O reteta de exceptie.Felicitari!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

    Delicios

Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O ideie geniala iar produsul finit este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pui cu alune si garnitura de orez