autor:

Sidy

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Gat de curcan umplut

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 ianuarie 2010

Ingrediente
1 pipota curcan, 1 ficat curcan, 1 ceapa, 1/2 cutie ciuperci, ardei gras colorat, 1 ou, sare, piper, 2 linguri ulei.

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Pipota se spala bine si se taie bucatele. La fel si ficatul de curcan.
Ceapa se curata si se taie julien apoi se pune la calit in ulei pina devine sticloasa.Se adauga bucatelele de pipota si ficat si se prajesc bine. Daca e necesar se adauga doua linguri de apa.
Gatul(pielita) se curata si se spala bine , apoi se coase la un capat.
In tocanita de pipota si ficat se adauga felii de ardei si ciuperci din conserva, fierte deja.Se condimenteaza , se adauga oul si se umple gatul, apoi se coase si celalalt capat cu ata.
Se pune intr-o tigaie cu 1/2 pahar cu apa si putin ulei se lasa sa fiarba bine apoi se lasa la prajit pe ambele parti.
Dupa ce s-a racit, gatul se taie felii si se aseaza pe o farfurie, ornandu-se .
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Gat de curcan umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Osso bucco milanez

Osso bucco milanez

Spalam bucatile de carne , le stergem bine cu un prosop absorbant,le condimentam cu sare si piper

5 voturi    4 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne
Soufflé de mamaliga cu bacon

Soufflé de mamaliga cu bacon

Faceti 400g de mamaliga, si o lasati sa se raceasca insa nu chiar de tot, apoi adaugati branza, smantana,

2 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2012

    O ideie geniala iar produsul finit este o bunatate !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

    O reteta de exceptie.Felicitari!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

    Delicios

Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O ideie geniala iar produsul finit este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
CURCAN AFUMAT CU CHIPSURI