autor:

Anastasia

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Gatisoare cu visine

Autor: Anastasia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anastasia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 decembrie 2009

Ingrediente
1 aluat foietaj fara drojdii,, 1 borcan de 350gr. dulceata de visine, , mac pentru presarat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

19 voturi

Mod de preparare

se taie aluatul in dreptunghiuri cu dimensiunea de 8 pe 6 cm, pe mijloc se pune un rand de visine pe lungimea de 8 centimetri, partile laterale se impart la 5 si se taie fisii pe ambele parti pana la implutura si se impleteste in asa fel : se pune peste implutura cate o fasie pe rand din dreapta stanga si tot asa pana se termina impletitura, suprapunandu-le una peste alta putin oblic.Le presarati pe fiecare cu mac si le puneti intr-o tava unsa cu putin unt, le dati la cuptorul preaincalzit la 180 de grade Celsius pana se rumenesc frumos.
Sant foarte gustoase !

Pofta mare !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gatisoare cu visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Spirale insiropate

Spirale insiropate

Galbenusurile se amesteca intr-un vas cu un praf de sare si cu untul topit,ca pentru maioneza. Zaharul

6 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri
Cookies cu fulgi de ciocolata amaruie

Cookies cu fulgi de ciocolata amaruie

1. Incalzeste cuptorul la 180°. 2. Bate untul/margarina cu ambele feluri de zahar pana ce devine

2 voturi    3 comentarii
25 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Iordachescu Ion , 11 februarie 2014

    f.f. bune.

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2013

    Gustoase!!!!

  • Fara foto

    Anamaria Carmen Ilyes Handra , 11 septembrie 2013

    Foarte bune.

    • Fara foto

      Alina Mihaela Saulea , 10 septembrie 2013

      f.f. bune.

    • Fara foto

      Gheorghita Daniela , 10 septembrie 2013

      SUPERRRR!

    • Fara foto

      Dorina Cîndroiu , 10 septembrie 2013

      GUSTOASE, SANATOASE SI ARATA SUPER!

    • Fara foto

      Cercel Narcisa , 10 septembrie 2013

      yamyy...

    • Fara foto

      Georgia Gina , 10 septembrie 2013

      super

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      Cred ca sunt o bunatate 1

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 decembrie 2009

      Mmmmm,o bunatate.Felicitari.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 18 decembrie 2009

      Am salvat reteta, urmeaza sa o incerc, arata bine si merge repede, imi plac si visinele...

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 16 decembrie 2009

      sunt aspectoase si cred ca au si gust bun

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

19 voturi

Ingrediente

  • 1 aluat foietaj fara drojdii,
  • 1 borcan de 350gr. dulceata de visine
  • mac pentru presarat

Raporteaza reteta

Retete
de Anastasia
Tort   Lapte de pasare

Tort Lapte de pasare

Diametrul tortului de 22 cm. Blatul: mixam ouale cu zaharul, adaugam faina cu praful de copt

17 voturi    19 comentarii
12h
Torturi
Pilaf cu muschi de porc la cuptor

Pilaf cu muschi de porc la cuptor

Se taie marunt carnea de porc si se pune intr-un vas cu volum aproxemativ de 2 litri se toarna 4~5

8 voturi    1 comentariu
30h
Mancaruri cu carne
Lapte condensat

Lapte condensat

Pentru lapte condensat laptele trebuie sa fie neaparat proaspat, ca sa nu sa se brinzeasca in procesul

2 voturi    1 comentariu
3h
Dulciuri diverse

COSTEO (Chef de cuisine)

Gustoase!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura desteapta cu dovleac Prajitura desteapta cu dovleac

Dovleacul a fost spalat, sters cu prosop de bucatarie, taiat in felii groase, scos miezul cu samburi si copt in tava tapetata cu hartie

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Guguluf de toamna cu dovleac si pere Guguluf de toamna cu dovleac si pere

Se spala perele, se usuca cu prosop de bucatarie, se scot semintele si coditele si se taie in felii grose de aproximativ 0,5 cm. Adica

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Cheesecake