autor:

Anastasia

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Gatisoare cu visine

Autor: Anastasia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anastasia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 decembrie 2009

Ingrediente
1 aluat foietaj fara drojdii,, 1 borcan de 350gr. dulceata de visine, , mac pentru presarat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

19 voturi

Mod de preparare

se taie aluatul in dreptunghiuri cu dimensiunea de 8 pe 6 cm, pe mijloc se pune un rand de visine pe lungimea de 8 centimetri, partile laterale se impart la 5 si se taie fisii pe ambele parti pana la implutura si se impleteste in asa fel : se pune peste implutura cate o fasie pe rand din dreapta stanga si tot asa pana se termina impletitura, suprapunandu-le una peste alta putin oblic.Le presarati pe fiecare cu mac si le puneti intr-o tava unsa cu putin unt, le dati la cuptorul preaincalzit la 180 de grade Celsius pana se rumenesc frumos.
Sant foarte gustoase !

Pofta mare !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gatisoare cu visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Chec cu zmeura si glazura de ciocolata alba

Chec cu zmeura si glazura de ciocolata alba

Se spala zmeura si se lasa intr-o strecuratoare, pentru a se scurge de apa. Se da drumul la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Prajituri
Muffins

Muffins

Ouale intregi le mixam cu zaharul si vanilia pana isi dubleaza volumul si devin ca o crema alba.

1 vot    0 comentarii
30h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Iordachescu Ion , 11 februarie 2014

    f.f. bune.

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2013

    Gustoase!!!!

  • Fara foto

    Anamaria Carmen Ilyes Handra , 11 septembrie 2013

    Foarte bune.

    • Fara foto

      Alina Mihaela Saulea , 10 septembrie 2013

      f.f. bune.

    • Fara foto

      Gheorghita Daniela , 10 septembrie 2013

      SUPERRRR!

    • Fara foto

      Dorina Cîndroiu , 10 septembrie 2013

      GUSTOASE, SANATOASE SI ARATA SUPER!

    • Fara foto

      Cercel Narcisa , 10 septembrie 2013

      yamyy...

    • Fara foto

      Georgia Gina , 10 septembrie 2013

      super

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      Cred ca sunt o bunatate 1

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 decembrie 2009

      Mmmmm,o bunatate.Felicitari.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 18 decembrie 2009

      Am salvat reteta, urmeaza sa o incerc, arata bine si merge repede, imi plac si visinele...

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 16 decembrie 2009

      sunt aspectoase si cred ca au si gust bun

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

19 voturi

Ingrediente

  • 1 aluat foietaj fara drojdii,
  • 1 borcan de 350gr. dulceata de visine
  • mac pentru presarat

Raporteaza reteta

Retete
de Anastasia
Tort   Lapte de pasare

Tort Lapte de pasare

Diametrul tortului de 22 cm. Blatul: mixam ouale cu zaharul, adaugam faina cu praful de copt

17 voturi    19 comentarii
12h
Torturi
Pilaf cu muschi de porc la cuptor

Pilaf cu muschi de porc la cuptor

Se taie marunt carnea de porc si se pune intr-un vas cu volum aproxemativ de 2 litri se toarna 4~5

8 voturi    1 comentariu
30h
Mancaruri cu carne
Lapte condensat

Lapte condensat

Pentru lapte condensat laptele trebuie sa fie neaparat proaspat, ca sa nu sa se brinzeasca in procesul

2 voturi    1 comentariu
3h
Dulciuri diverse

COSTEO (Chef de cuisine)

Gustoase!!!!

Adauga reteta
Retete

din Prajituri

Chec in doua culori Chec in doua culori

Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza spuma albusurile cu putina sare. Pune cele 300 g zahar impreuna cu apa la fiert intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Chec cu zmeura si glazura de ciocolata alba Chec cu zmeura si glazura de ciocolata alba

Se spala zmeura si se lasa intr-o strecuratoare, pentru a se scurge de apa. Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se freaca

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Fursecuri din fructe