autor:

Anastasia

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Gatisoare cu visine

Autor: Anastasia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anastasia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 decembrie 2009

Ingrediente
1 aluat foietaj fara drojdii,, 1 borcan de 350gr. dulceata de visine, , mac pentru presarat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

19 voturi

Mod de preparare

se taie aluatul in dreptunghiuri cu dimensiunea de 8 pe 6 cm, pe mijloc se pune un rand de visine pe lungimea de 8 centimetri, partile laterale se impart la 5 si se taie fisii pe ambele parti pana la implutura si se impleteste in asa fel : se pune peste implutura cate o fasie pe rand din dreapta stanga si tot asa pana se termina impletitura, suprapunandu-le una peste alta putin oblic.Le presarati pe fiecare cu mac si le puneti intr-o tava unsa cu putin unt, le dati la cuptorul preaincalzit la 180 de grade Celsius pana se rumenesc frumos.
Sant foarte gustoase !

Pofta mare !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gatisoare cu visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Clătite cu roșcove, cremă de brânză și fructe

Clătite cu roșcove, cremă de brânză și fructe

Am pus pe rând, într-un vas, ingredientele pentru aluatul de clătite și am omogenizat, obținând

0 voturi    0 comentarii
40 min
Prajituri
Strudel cu mere, migdale si stafide

Strudel cu mere, migdale si stafide

Pentru aluat, se amesteca faina cu 1 lingura unt topit, oul sarea si apa.Se framanta aluatul pana

5 voturi    8 comentarii
2h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Iordachescu Ion , 11 februarie 2014

    f.f. bune.

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2013

    Gustoase!!!!

  • Fara foto

    Anamaria Carmen Ilyes Handra , 11 septembrie 2013

    Foarte bune.

    • Fara foto

      Alina Mihaela Saulea , 10 septembrie 2013

      f.f. bune.

    • Fara foto

      Gheorghita Daniela , 10 septembrie 2013

      SUPERRRR!

    • Fara foto

      Dorina Cîndroiu , 10 septembrie 2013

      GUSTOASE, SANATOASE SI ARATA SUPER!

    • Fara foto

      Cercel Narcisa , 10 septembrie 2013

      yamyy...

    • Fara foto

      Georgia Gina , 10 septembrie 2013

      super

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      Cred ca sunt o bunatate 1

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 decembrie 2009

      Mmmmm,o bunatate.Felicitari.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 18 decembrie 2009

      Am salvat reteta, urmeaza sa o incerc, arata bine si merge repede, imi plac si visinele...

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 16 decembrie 2009

      sunt aspectoase si cred ca au si gust bun

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

19 voturi

Ingrediente

  • 1 aluat foietaj fara drojdii,
  • 1 borcan de 350gr. dulceata de visine
  • mac pentru presarat

Raporteaza reteta

Retete
de Anastasia
Tort   Lapte de pasare

Tort Lapte de pasare

Diametrul tortului de 22 cm. Blatul: mixam ouale cu zaharul, adaugam faina cu praful de copt

17 voturi    19 comentarii
12h
Torturi
Pilaf cu muschi de porc la cuptor

Pilaf cu muschi de porc la cuptor

Se taie marunt carnea de porc si se pune intr-un vas cu volum aproxemativ de 2 litri se toarna 4~5

8 voturi    1 comentariu
30h
Mancaruri cu carne
Lapte condensat

Lapte condensat

Pentru lapte condensat laptele trebuie sa fie neaparat proaspat, ca sa nu sa se brinzeasca in procesul

2 voturi    1 comentariu
3h
Dulciuri diverse

COSTEO (Chef de cuisine)

Gustoase!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Deliciu la pahar Deliciu la pahar

Facem un blat de pandispan din 6 oua, 6 linguri de zahar, 2 linguri de ulei, putina esenta de vanilie putina coaja de lamaie si 6 linguri

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac Prajitura cu mac

Siropul: In primul rand pregatim siropul si il lasam sa se racoreasca pana pregatim blatul de prajitura. Intr-o cratita turnati 500

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu piersici si piscoturi