Gaufres de secara cu branza topita

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Gaufres de secara cu branza topita

Ingrediente

  • Pentru gaufres:
  • 3 oua;
  • 6 linguri ulei;
  • 6 linguri lapte;
  • 12 linguri faina de secara;
  • un strop de sare;
  • 1 plic praf de copt;
  • Pentru ornat:
  • branza topita Tartino de la Hochland;
  • muschi file;
  • sfecla rosie coapta;

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu un praf de sare si se adauga laptele,faina de secara,uleiul putin cate putin si la sfarsit adaug praful de copt. Rezulta o compozitie cremoasa.

Incingem forma pe ochiul de aragaz si turnam gramajoare cu ajutorul unei linguri.Coacem cate 1 minut pe ambele parti.

In functie de preferinta,se decoreaza cu muschi file,rondele de sfecla rosie coapta si branza topita Tartino de la Hochland.Aceasta branza topita cu ingrediente naturale se gaseste in 3 feluri: natur,cu spanac si cu rosii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise