autor:

Cristinyela

» » , , Aperitive, Aperitive cu brinza, Aperitive cu carne

Gaufres de secara cu branza topita

Autor: Cristinyela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristinyela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 februarie 2016

Ingrediente
Pentru gaufres:, , 3 oua, 6 linguri ulei, 6 linguri lapte, 12 linguri faina de secara, un strop de sare, 1 plic praf de copt, Pentru ornat:, branza topita Tartino de la Hochland, muschi file, sfecla rosie coapta

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu un praf de sare si se adauga laptele,faina de secara,uleiul putin cate putin si la sfarsit adaug praful de copt. Rezulta o compozitie cremoasa.

Incingem forma pe ochiul de aragaz si turnam gramajoare cu ajutorul unei linguri.Coacem cate 1 minut pe ambele parti.
In functie de preferinta,se decoreaza cu muschi file,rondele de sfecla rosie coapta si branza topita Tartino de la Hochland.Aceasta branza topita cu ingrediente naturale se gaseste in 3 feluri: natur,cu spanac si cu rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gaufres de secara cu branza topita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru gaufres:
  • 3 oua
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri lapte
  • 12 linguri faina de secara
  • un strop de sare
  • 1 plic praf de copt
  • Pentru ornat:
  • branza topita Tartino de la Hochland
  • muschi file
  • sfecla rosie coapta

Raporteaza reteta

Retete
de Cristinyela
Piersicile copilariei

Piersicile copilariei

Intr-un vas se mixeaza ouale cu zaharul si esenta de lamaie. Cand zaharul s-a topit se adauga uleiul

73 voturi    13 comentarii
50 min
Mancaruri pentru copii
Nucile copilariei

Nucile copilariei

Se bat ouale cu zaharul si un praf de sare pana se fac o spuma fina, albicioasa. Se adauga treptat

18 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri pentru copii
Biscuiti decorati

Biscuiti decorati

1.Se mixeaza untul cu zaharul pudra. 2.Cand se spumeaza se adauga oul care e la temperatura

4 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri pentru copii
Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Bruschette