Gaufres de secara cu branza topita

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Gaufres de secara cu branza topita

Ingrediente

  • Pentru gaufres:
  • 3 oua;
  • 6 linguri ulei;
  • 6 linguri lapte;
  • 12 linguri faina de secara;
  • un strop de sare;
  • 1 plic praf de copt;
  • Pentru ornat:
  • branza topita Tartino de la Hochland;
  • muschi file;
  • sfecla rosie coapta;

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu un praf de sare si se adauga laptele,faina de secara,uleiul putin cate putin si la sfarsit adaug praful de copt. Rezulta o compozitie cremoasa.

Incingem forma pe ochiul de aragaz si turnam gramajoare cu ajutorul unei linguri.Coacem cate 1 minut pe ambele parti.

In functie de preferinta,se decoreaza cu muschi file,rondele de sfecla rosie coapta si branza topita Tartino de la Hochland.Aceasta branza topita cu ingrediente naturale se gaseste in 3 feluri: natur,cu spanac si cu rosii.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor