Se inmoaie 2 felii de franzela in apa rece (15 minute), se curata ardeii de seminte si nervuri, unul se taie cubulete, iar celalalt se pune deoparte. Se curata castravetele de coaja, se taie in doua pe lung si se scot semintele. O jumatate se taie bucatele, cealalta se pune deoparte. Rosiile se oparesc, se curata de pielita si se taie in sferturi. Se curata ceapa si usturoiul. Ceapa se taie in patru, usturoiul se lasa intreg.
* Se baga painea stoarsa impreuna cu sucul de rosii in mixer si se face un piure. Se introduc apoi bucatile de ardei, de ceapa, de castravete, rosiile si usturoiul si se maruntesc si ele. Se adauga uleiul (de masline), sare si piper. Cand se serveste supa, se presara deasupra bucatele de ou fiert tocat, ardeiul si castravetele (pusi deoparte maruntiti) si a 3-a felie de paine taiata bucatele si prajita intr-o tigaie fara grasime.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii