Gem de cirese

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa
Gem de cirese

Ingrediente

  • 2 kg cirese
  • 500 g zahar
  • suc de lamaie

Mod de preparare

In primul rand, culegem ciresele direct din copac. Voi puteti sa le cumparati nu este vreo problema. Le spalam bine, eliminam coditele si samburi.

Dupa ce ati terminat acest proces, puneti ciresele intr-un vas, dupa care puneti zaharul si amestecati din cand in cand timp de o ora.

Punem vasul pe foc, avem grija ca suprafata sa ramana fara spume. Apoi punem sucul de lamaie, pe care il lasam o ora.

Oprim focul, nu lasam sa se raceasta prea mult si le punem in borcane.

Le pastram la rece, de obicei, in camara.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci