In primul rand, culegem ciresele direct din copac. Voi puteti sa le cumparati nu este vreo problema. Le spalam bine, eliminam coditele si samburi.
Dupa ce ati terminat acest proces, puneti ciresele intr-un vas, dupa care puneti zaharul si amestecati din cand in cand timp de o ora.
Punem vasul pe foc, avem grija ca suprafata sa ramana fara spume. Apoi punem sucul de lamaie, pe care il lasam o ora.
Oprim focul, nu lasam sa se raceasta prea mult si le punem in borcane.
Le pastram la rece, de obicei, in camara.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii