Despre aceasta reteta trebuie sa va zic ca este foarte aromata si usor picanta. Stiti biscuitii Speculoos? Daca da, va spun ca au gust identic!
Pont: pentru o aroma mai pregnanta de mar recomandam injumatatirea cantitatii de condimente.
Curatam merele de coaja si de cotoare, le taiem cuburi mai mari si le punem in oala.
Adaugam zaharul si toate condimentele si le amestecam bine; completam cu apa.
Punem capacul si setam timpul la 11 ore pe LOW.
Cand este gata, scoatem bucatile de mar si le blenduim. Daca gemul iese prea gros putem adauga 1-2 linguri din sucul ramas.
Punem gemul rece in borcane si le depozitam in frigider.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii