Despre aceasta reteta trebuie sa va zic ca este foarte aromata si usor picanta. Stiti biscuitii Speculoos? Daca da, va spun ca au gust identic!
Pont: pentru o aroma mai pregnanta de mar recomandam injumatatirea cantitatii de condimente.
Curatam merele de coaja si de cotoare, le taiem cuburi mai mari si le punem in oala.
Adaugam zaharul si toate condimentele si le amestecam bine; completam cu apa.
Punem capacul si setam timpul la 11 ore pe LOW.
Cand este gata, scoatem bucatile de mar si le blenduim. Daca gemul iese prea gros putem adauga 1-2 linguri din sucul ramas.
Punem gemul rece in borcane si le depozitam in frigider.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii