Prunele spalate, curatate de samburi, le punem in vas impreuna cu zaharul pe foc amestecand continuu sa nu se prinda de fundul vasului; lasam sa fiarba la foc mare 20 de minutr adunand spuma ce se formeaza, dam vasul deoparte si pasam prunele cu blenderul vertical; punem din nou vasul pe foc,adaugam miezul de nuca taiat cu cutitul si mai lasam sa fiarba 20min; spre final, stoarcem zeama de lamaie, amestecam bine si punem gemul fierbinte in borcane; tinem borcanele cu capacul in jos pana se racesc putin, apoi le depozitam la camara.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii