autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghembetz cu varza

Autor: Töhötem Horvath (Bucatar sef)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 21 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Töhötem Horvath (Bucatar sef)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 21 mai 2005

Ingrediente
Un ghembetz de 1 kg sau 1.5 kg, varza acra cirka trei capatine de preferat murate in vin alb.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Ghembetzul sa fie afumat si bagat la tava in cuptor la cirka 225 de grade, si se lasa c-am 15-20 de minute. Ghembetzul este o forma de toba in care se foloseste care de calitate buna si foarte buna, si este afumat. Varza se taie marunt in suvite suptiri si se prajeste in putin ulei pana prinde putina culoare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghembetz cu varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de cartofi cu morcovei si perisoare

Tocanita de cartofi cu morcovei si perisoare

Spalam carnita. Curatam si spalam legumele. Tocam carnita, impreuna cu ceapa si patrunjelul. Adaugam

4 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de cartofi cu porumb si carnati

Mancare de cartofi cu porumb si carnati

Taiem carnaciorii in felii si-I punem la fiert in putina apa sa dea doua trei clocote, scurgem apa,

5 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • Un ghembetz de 1 kg sau 1.5 kg
  • varza acra cirka trei capatine de preferat murate in vin alb.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Mancarica de dovlecel , reteta pentru o alimentatie sanatoasa