autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghembetz cu varza

Autor: Töhötem Horvath (Bucatar sef)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 21 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Töhötem Horvath (Bucatar sef)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 21 mai 2005

Ingrediente
Un ghembetz de 1 kg sau 1.5 kg, varza acra cirka trei capatine de preferat murate in vin alb.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Ghembetzul sa fie afumat si bagat la tava in cuptor la cirka 225 de grade, si se lasa c-am 15-20 de minute. Ghembetzul este o forma de toba in care se foloseste care de calitate buna si foarte buna, si este afumat. Varza se taie marunt in suvite suptiri si se prajeste in putin ulei pana prinde putina culoare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghembetz cu varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rondele de ceapa pane

Rondele de ceapa pane

Se bat ouale cu sare,piper,cimbru,boia dulce de ardei dupa gust. Cepele se curata de coaja, se spala

2 voturi    2 comentarii
10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole boabe in stil toscan

Fasole boabe in stil toscan

Se tine fasolea la inmuiat in apa rece(de obicei eu o tin de seara pana dimineata)Se pune la fiert,se

1 vot    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • Un ghembetz de 1 kg sau 1.5 kg
  • varza acra cirka trei capatine de preferat murate in vin alb.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de legume cu perisoare Ciorba de legume cu perisoare

Legumele le spalam si curatam bine. Morcovii,patrunjelul si telina le taiem in cubulete sau rondele (in functie de preferinta). Ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de porc cu varza murata Ciorba taraneasca de porc cu varza murata

Carnea o portionam in cubulete mici pe care le rumenim putin, pe toate partile, in ulei sau unt. Varza murata o maruntim dupa preferinta. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe
Spanac cu suc de rosii