autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghembetz cu varza

Autor: Töhötem Horvath (Bucatar sef)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 21 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Töhötem Horvath (Bucatar sef)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 21 mai 2005

Ingrediente
Un ghembetz de 1 kg sau 1.5 kg, varza acra cirka trei capatine de preferat murate in vin alb.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Ghembetzul sa fie afumat si bagat la tava in cuptor la cirka 225 de grade, si se lasa c-am 15-20 de minute. Ghembetzul este o forma de toba in care se foloseste care de calitate buna si foarte buna, si este afumat. Varza se taie marunt in suvite suptiri si se prajeste in putin ulei pana prinde putina culoare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghembetz cu varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata rapida cu oua

Salata rapida cu oua

Se fierb cartofii in coaja, se lasa la racit, se decojesc si se taie rondele subtiri. Ouale fierte

1 vot    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarte cu branza de capra si rosii cherry

Tarte cu branza de capra si rosii cherry

Incalzeste cuptorul la 150⁰C.Aseaza rosiile injumatatite, cu partea taiata in sus, intr-un singur

3 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • Un ghembetz de 1 kg sau 1.5 kg
  • varza acra cirka trei capatine de preferat murate in vin alb.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii