autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghembetz cu varza

Autor: Töhötem Horvath (Bucatar sef)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 21 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Töhötem Horvath (Bucatar sef)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 21 mai 2005

Ingrediente
Un ghembetz de 1 kg sau 1.5 kg, varza acra cirka trei capatine de preferat murate in vin alb.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Ghembetzul sa fie afumat si bagat la tava in cuptor la cirka 225 de grade, si se lasa c-am 15-20 de minute. Ghembetzul este o forma de toba in care se foloseste care de calitate buna si foarte buna, si este afumat. Varza se taie marunt in suvite suptiri si se prajeste in putin ulei pana prinde putina culoare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghembetz cu varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci la cuptor umplute cu codite

Ciuperci la cuptor umplute cu codite

Pentru inceput spalam ciupercutele, le curatam de coaja si le scoatem coditele. Intr-o tava asezam

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rata gotica umpluta cu carnati afumati

Rata gotica umpluta cu carnati afumati

Se taie ratoiul cel mare din curte sau de la piata, dupa caz si se curata de pene in curtea casei,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • Un ghembetz de 1 kg sau 1.5 kg
  • varza acra cirka trei capatine de preferat murate in vin alb.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Cartofi noi cu cascaval la cuptor