autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

ghiveci

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
1 kg cartofi,, 1 kg dovlecei,, 1 kg morcovi,, 1 kg mazare,, 1 vanata,, 1 kg rosii,, 1 capatana de usturoi,, 1 praz,, 1 ardei gras,, 1 ceasca ulei,, 5 cepe mari,, 1 legatura de marar si patrunjel,, sare,, piper,, foi de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Curatam si spalam zarzavaturile.
Ceapa, prazul si ardeiul taiate solzi se calesc in ulei.
Adaugam in ordine: cartofii, vanata, mazarea, morcovii si dovleceii taiati rondele.
Punem apa, fara sa se depaseasca nivelul zarzavaturilor.
Cand sunt bine fierte, adaugam rosiile decojite si date prin razatoare, usturoiul tocat marunt, sarea, piperul si cateva foi de dafin.
Mai lasam pe foc 10 minute.
Dupa ce se indeparteaza de pe foc, adaugam verdeata taiata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "ghiveci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci de legume la CrockPot

Ghiveci de legume la CrockPot

Spalati bine legumele, curatati de coaja, ceapa, usturoiul si morcovul si taiati capetele de la fasolea

0 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Slow Cooking
Ghiveci

Ghiveci

Se spala se curata se toaca legumele.Se pun toate ingredientele intr-un vas la, fiert.Se potriveste

14 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg cartofi,
  • 1 kg dovlecei,
  • 1 kg morcovi,
  • 1 kg mazare,
  • 1 vanata,
  • 1 kg rosii,
  • 1 capatana de usturoi,
  • 1 praz,
  • 1 ardei gras,
  • 1 ceasca ulei,
  • 5 cepe mari,
  • 1 legatura de marar si patrunjel,
  • sare,
  • piper,
  • foi de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza a la Cluj (cu varza dulce) Varza a la Cluj (cu varza dulce)

Acest preparat il gasiti foarte des in zona Ardealului, gatit fie cu varza dulce, fie cu varza murata (cel mai des). Eu prefer sa o

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Mancare de stevie