autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

ghiveci

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
1 kg cartofi,, 1 kg dovlecei,, 1 kg morcovi,, 1 kg mazare,, 1 vanata,, 1 kg rosii,, 1 capatana de usturoi,, 1 praz,, 1 ardei gras,, 1 ceasca ulei,, 5 cepe mari,, 1 legatura de marar si patrunjel,, sare,, piper,, foi de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Curatam si spalam zarzavaturile.
Ceapa, prazul si ardeiul taiate solzi se calesc in ulei.
Adaugam in ordine: cartofii, vanata, mazarea, morcovii si dovleceii taiati rondele.
Punem apa, fara sa se depaseasca nivelul zarzavaturilor.
Cand sunt bine fierte, adaugam rosiile decojite si date prin razatoare, usturoiul tocat marunt, sarea, piperul si cateva foi de dafin.
Mai lasam pe foc 10 minute.
Dupa ce se indeparteaza de pe foc, adaugam verdeata taiata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "ghiveci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci cu legume si piept de pui

Ghiveci cu legume si piept de pui

Mai inati ne ocupam de carne........dezosam pieptul de pui,indepartam pielea iar apoi fiecare piept

3 voturi    6 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Toate legumele vin curatate si taiate in felii subtiri sau cuburi potrivite.(se poate folosi robotul

17 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg cartofi,
  • 1 kg dovlecei,
  • 1 kg morcovi,
  • 1 kg mazare,
  • 1 vanata,
  • 1 kg rosii,
  • 1 capatana de usturoi,
  • 1 praz,
  • 1 ardei gras,
  • 1 ceasca ulei,
  • 5 cepe mari,
  • 1 legatura de marar si patrunjel,
  • sare,
  • piper,
  • foi de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Vinete umplute cu dovlecel si ciuperci