autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

ghiveci

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
1 kg cartofi,, 1 kg dovlecei,, 1 kg morcovi,, 1 kg mazare,, 1 vanata,, 1 kg rosii,, 1 capatana de usturoi,, 1 praz,, 1 ardei gras,, 1 ceasca ulei,, 5 cepe mari,, 1 legatura de marar si patrunjel,, sare,, piper,, foi de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Curatam si spalam zarzavaturile.
Ceapa, prazul si ardeiul taiate solzi se calesc in ulei.
Adaugam in ordine: cartofii, vanata, mazarea, morcovii si dovleceii taiati rondele.
Punem apa, fara sa se depaseasca nivelul zarzavaturilor.
Cand sunt bine fierte, adaugam rosiile decojite si date prin razatoare, usturoiul tocat marunt, sarea, piperul si cateva foi de dafin.
Mai lasam pe foc 10 minute.
Dupa ce se indeparteaza de pe foc, adaugam verdeata taiata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "ghiveci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci de legume cu carne de curcan

Ghiveci de legume cu carne de curcan

Se portioneaza carnea,si se pune la fiert cu putina apa,se trage un clocot,se arunca apa si se spala

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci

Ghiveci

Se spala se curata se toaca legumele.Se pun toate ingredientele intr-un vas la, fiert.Se potriveste

14 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg cartofi,
  • 1 kg dovlecei,
  • 1 kg morcovi,
  • 1 kg mazare,
  • 1 vanata,
  • 1 kg rosii,
  • 1 capatana de usturoi,
  • 1 praz,
  • 1 ardei gras,
  • 1 ceasca ulei,
  • 5 cepe mari,
  • 1 legatura de marar si patrunjel,
  • sare,
  • piper,
  • foi de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sarmale, ardei, dovlecei, rosii si ceapa umpluta Sarmale, ardei, dovlecei, rosii si ceapa umpluta

Se ia 1 kg de carne tocată ( 500 gr carne macră tocată de vită și 500 gr carne de porc), peste aceasta se adaugă 200 gr de orez. Luăm

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Shakshouka  cu rosii proaspete Shakshouka cu rosii proaspete

Se curata ceapa, se taie si se caleste in uleiul de masline impreuna cu usturoiul maruntit, sarea, piperul si boiaua dulce afumata. Se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Fasole batuta (facaluita)