autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

ghiveci

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
1 kg cartofi,, 1 kg dovlecei,, 1 kg morcovi,, 1 kg mazare,, 1 vanata,, 1 kg rosii,, 1 capatana de usturoi,, 1 praz,, 1 ardei gras,, 1 ceasca ulei,, 5 cepe mari,, 1 legatura de marar si patrunjel,, sare,, piper,, foi de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Curatam si spalam zarzavaturile.
Ceapa, prazul si ardeiul taiate solzi se calesc in ulei.
Adaugam in ordine: cartofii, vanata, mazarea, morcovii si dovleceii taiati rondele.
Punem apa, fara sa se depaseasca nivelul zarzavaturilor.
Cand sunt bine fierte, adaugam rosiile decojite si date prin razatoare, usturoiul tocat marunt, sarea, piperul si cateva foi de dafin.
Mai lasam pe foc 10 minute.
Dupa ce se indeparteaza de pe foc, adaugam verdeata taiata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "ghiveci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci de toamna

Ghiveci de toamna

Curatim toate legumele. Punem la foc o cana de apa + o lg de ulei.Tocam ceapa si morcovul si punem

6 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci de legume la slow cooker Crock Pot

Ghiveci de legume la slow cooker Crock Pot

Se spala legumele, se curata ceapa, usturoiul si morcovii si se toaca toate. Dupa ce am taiat tot

5 voturi    0 comentarii
4h 20 min
Slow Cooking

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg cartofi,
  • 1 kg dovlecei,
  • 1 kg morcovi,
  • 1 kg mazare,
  • 1 vanata,
  • 1 kg rosii,
  • 1 capatana de usturoi,
  • 1 praz,
  • 1 ardei gras,
  • 1 ceasca ulei,
  • 5 cepe mari,
  • 1 legatura de marar si patrunjel,
  • sare,
  • piper,
  • foi de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tarta cu dovlecel si branza Tarta cu dovlecel si branza

Faina, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat omogen, care se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa

Este o reteta din Bucovina, cei ce au mancat asa ceva, nici pana acuma nu au uitat gustul si aroma deosebita. Se poate gati, fie la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Broccoli cu cascaval