autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

ghiveci

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
1 kg cartofi,, 1 kg dovlecei,, 1 kg morcovi,, 1 kg mazare,, 1 vanata,, 1 kg rosii,, 1 capatana de usturoi,, 1 praz,, 1 ardei gras,, 1 ceasca ulei,, 5 cepe mari,, 1 legatura de marar si patrunjel,, sare,, piper,, foi de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Curatam si spalam zarzavaturile.
Ceapa, prazul si ardeiul taiate solzi se calesc in ulei.
Adaugam in ordine: cartofii, vanata, mazarea, morcovii si dovleceii taiati rondele.
Punem apa, fara sa se depaseasca nivelul zarzavaturilor.
Cand sunt bine fierte, adaugam rosiile decojite si date prin razatoare, usturoiul tocat marunt, sarea, piperul si cateva foi de dafin.
Mai lasam pe foc 10 minute.
Dupa ce se indeparteaza de pe foc, adaugam verdeata taiata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "ghiveci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci de dovlecei si piept de pui

Ghiveci de dovlecei si piept de pui

Este foarte bun, usor de facut si dietetic ! Ceapa taiata marunt se prajeste in ulei de masline,

1 vot    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Toate legumele vin curatate si taiate in felii subtiri sau cuburi potrivite.(se poate folosi robotul

17 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 25 %
279.99 lei
209.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg cartofi,
  • 1 kg dovlecei,
  • 1 kg morcovi,
  • 1 kg mazare,
  • 1 vanata,
  • 1 kg rosii,
  • 1 capatana de usturoi,
  • 1 praz,
  • 1 ardei gras,
  • 1 ceasca ulei,
  • 5 cepe mari,
  • 1 legatura de marar si patrunjel,
  • sare,
  • piper,
  • foi de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez

Dovleceii se spala bine, se sterg si apoi se taie pe lung in cate 2 jumatati, indepartand capetele. Fiecare jumatate se scobeste cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
PASTAI VERZI CU BULION