autor:

Anonim

» » Fripturi

Ghiveci bulgaresc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
piept de porc, ceapa, pasta de tomate, boia de ardei dulce, orez, ardei gras, supa de oase, rosii, vin alb, piper, sare, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in 50 ml de ulei si 100 ml de apa. Ceapa, ardeiul si orezul se inabusa in 100 ml de ulei si 50 ml de apa, se adauga pasta de tomate, boia de ardei, piper, sare si supa de oase si se fierbe cca 10 min. Se adauga bucatile de carne, felii de rosii deasupra si se introduce vasul la cuptor cca 30 min. Spre sfarsitul fierberii se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci bulgaresc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Muschi de vita la tigaie cu cartofi

Muschi de vita la tigaie cu cartofi

Intr-o tava de yana,se pune ceapa taiata julien,cartofii taiati in patru,si usturoiul taiat bucatele.Se

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi
Pui cu susan si chips-uri cu rozmarin.

Pui cu susan si chips-uri cu rozmarin.

Pieptul de pui se spala se taie fasiute subtiri,se adauga 2 catei de usturoi zdrobiti , piper, o

3 voturi    6 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • piept de porc
  • ceapa
  • pasta de tomate
  • boia de ardei dulce
  • orez
  • ardei gras
  • supa de oase
  • rosii
  • vin alb
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Ceafa de porc marinata la grill (gratar)