Ghiveci cu carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 1 kg carne
  • 400 ml ulei
  • 100 ml vin
  • 40 g ceapa
  • 100 g pasta de tomate
  • 300 g fasole verde conservata
  • 300 g mazare conservata
  • 400 g ghiveci conservat
  • 500 g varza alba
  • 500 g rosii
  • 500 g cartofi
  • 300 g morcovi
  • 200 g telina
  • 200 g albitura
  • 1 legatura verdeata
  • sare
  • piper
  • dupa gust.

Mod de preparare

Carnea se portioneaza, se spala si se inabusa in 1/2 din cantitatea de ulei cu adaos de apa. Dupa inabusire se scoate in alt vas sosul ramas de la carne, se adauga ceapa curatata, spalata si taiata marunt, continuindu-se inabusirea. Se adauga pasta de tomate dizolvata in apa si se completeaza cu apa necesara formarii unui sos, in care se adauga si carnea. Se continua inabusirea. In restul de ulei se inabusa: varza curatata si taiata, in forma de fideluta, cartofii curatati, spalati si taiati in cuburi, morcovii, telina si albitura, curatate, spalate si taiate marunt. Se amesteca componentele si se adauga piper si sare dupa gust. Se aseaza toate componentele intr-o tava cu feliile de rosii deasupra si se introduc la cuptor pentru gratinare si rumenire cca 50 minute. Spre sfirsitul gratinarii se adauga vinul si se verifica gustul. Se portioneaza si se serveste fiecare portie cu carne, ghiveci si verdeată deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise