Ghiveci de legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ghiveci de legume

Ingrediente

  • * 3 cartofi albi
  • * 3 cartofi movi
  • * 3 morcovi
  • * 3 vinete (dintre care una alba si una galbena )
  • * 2 ardei kapia
  • * 2 dovlecei
  • * 1 gogosar
  • * 1 ceapa
  • * rosii cherry galbene
  • * patrunjel
  • * cimbru verde
  • * busuioc mov si verde
  • * sare de mare
  • * piper

Mod de preparare

Legumele se curata, se spala si se taie potrivit.

Intr-o cractita incinsa se adauga ceapa tocata, morcovul taiat si apoi restul legumelor.

Se lasa in jur de 5 minute, apoi se acopera cu apa, se adauga busuioc, cimbru, sare si piper si se lasa sa fiarba la foc mic.

Spre final se adauga patrunjelul tocat si se mai lasa cateva minute.

Ghiveciul de legume se serveste cald.

S-aveti pofta !

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure