autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci de legume

Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 septembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Kamad Sebastian (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 septembrie 2006

Ingrediente
Ulei de masline, 1-2 dovlecei, 2 cepe, 1-2 ardei rosii, 1-2 ardei verzi, 1 conopida, 300 gr de ciuperci, 1 catel de usturoi, Sos de soia, 1/2 cana de vin alb, Chimion, Boia de ardei iute, Sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

13 voturi

Mod de preparare

se taie toate legumele in cubulete. Se taie ceapa in cubulete, si se pune la prajit. Se caleste putin (pana se coloreaza putin) dupa care se adauga toate legumele si se lasa la calit putin. Se amesteca vinul, cu sosul de soia si cu condimentele, se formeaza un sos care se toarna peste legume. Se lasa in cuptor in jur de 30 de min. (depinde de cuptor).
Se serveste calda cu carne la gratar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci de legume la slow cooker Crock Pot

Ghiveci de legume la slow cooker Crock Pot

Se spala legumele, se curata ceapa, usturoiul si morcovii si se toaca toate. Dupa ce am taiat tot

5 voturi    0 comentarii
4h 20 min
Slow Cooking
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Mod de preparare: Cantitatea legumelor este in functie de fiecare . Cu cat folosim mai multe legume

12 voturi    16 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

13 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
MACARICA DE CARTOFI CU MAZARE