Se portioneaza carnea,si se pune la fiert cu putina apa,se trage un clocot,se arunca apa si se spala carnea,apoi se pune in oala la fiert.Peste carne se adauga,rosiile feliate,cartofii cubulete,dovlecelul cuburi,cepele tocate,vinetele felii fine,,gogosarii cubulete,,morcovii felii,pastarnacul cubulete,foile de dafin,sare si se fierb la foc potrivit.Cand sunt fierte se adauga ciupercile care au fost deja fierte si taiate marunut,se mai lasa sa fiarba cam cinci minute,se adauga pasta de tomate,se mai potriveste de sare si dupa doua,trei clocote,se opreste focul.Sa aveti pofta dragilor!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii