Ghiveci de legume cu carne de curcan

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa
Ghiveci de legume cu carne de curcan

Ingrediente

  • -1 kg.carne de curcan (pulpa),
  • -4 rosii,
  • -2 cepe,
  • -1 bucata vanata,
  • -1 bucata dovlecel,
  • -2 gogosari,
  • -2 morcovi,
  • -2 bucati pastarnac,
  • -400 gr.ciuperci de padure (hulughite),
  • -1 kg,cartofi,
  • -3-4 foi de dafin,
  • -2 linguri pasta de tomate,
  • -o lingura sare.

Mod de preparare

Se portioneaza carnea,si se pune la fiert cu putina apa,se trage un clocot,se arunca apa si se spala carnea,apoi se pune in oala la fiert.Peste carne se adauga,rosiile feliate,cartofii cubulete,dovlecelul cuburi,cepele tocate,vinetele felii fine,,gogosarii cubulete,,morcovii felii,pastarnacul cubulete,foile de dafin,sare si se fierb la foc potrivit.Cand sunt fierte se adauga ciupercile care au fost deja fierte si taiate marunut,se mai lasa sa fiarba cam cinci minute,se adauga pasta de tomate,se mai potriveste de sare si dupa doua,trei clocote,se opreste focul.Sa aveti pofta dragilor!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura