Ghiveci de legume cu carne la slow cooker

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
medie
Ghiveci de legume cu carne la slow cooker

Ingrediente

  • 1 kg pulpă de porc
  • 2 ardei capia roşii
  • 2 ardei graşi verzi
  • 2 morcovi mari
  • un dovlecel
  • 2 cartofi mari
  • o bucată de ţelină
  • 2 bucăţi de păstârnac
  • 3-4 cepe albe
  • câteva roşii
  • o vânată
  • o mână de păstai
  • pătrunjel proaspăt
  • 200 ml suc de roşii
  • Sare după gust

Mod de preparare

Tăiem carnea în cuburi potrivit de mici, o stropim cu puţin ulei (două linguri), o aşezăm în vasul slow cooker-ului şi setăm timpul pentru o oră jumătate folosind funcţia high.

Adăugăm apoi legumele tăiate în rondele/cuburi potrivite, sărăm după gust şi colorăm cu suc de roşii.

Acoperim vasul şi setăm timpul pentru o oră jumătate, folosind funcţia high, fără a mai ridica capacul în tot acest timp.

Se serveşte cald. Poftă buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor