Curatam ceapa si o taiem solzisori, apoi o tragem in putin ulei ,in cratita in care vom face ghiveciul.
Rosiile spalate si sterse le-am taiat marunt, la fel si ardeii si ii punem peste ceapa unde ii lasam acoperiti cam 10 minute, dar amestecam de cateva ori in cratita.
Punem ciupercile fierte si orezul spalat in ghiveci.Daca este cazul mai putem adauga un strop de apa, dar eu nu am pus ca au lasat rosiile suc.
Asezonam.
Cand orezul este fiert ghiveciul este gata.
Repede...nu ?
Pofta mare sa aveti !
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii