Ghiveci de vara

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Ghiveci de vara

Ingrediente

  • Depinde de ce cantitate vreti sa faceti
  • rosii bine coapte
  • ardei grasi
  • ceapa
  • ciuperci
  • orez
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Curatam ceapa si o taiem solzisori, apoi o tragem in putin ulei ,in cratita in care vom face ghiveciul.

Rosiile spalate si sterse le-am taiat marunt, la fel si ardeii si ii punem peste ceapa unde ii lasam acoperiti cam 10 minute, dar amestecam de cateva ori in cratita.

Punem ciupercile fierte si orezul spalat in ghiveci.Daca este cazul mai putem adauga un strop de apa, dar eu nu am pus ca au lasat rosiile suc.

Asezonam.

Cand orezul este fiert ghiveciul este gata.

Repede...nu ?

Pofta mare sa aveti !

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure