Ghiveci de vara la cuptor

Se pune uleiul intr-o cratita si se incinge usor.

Timp pregatire
125 minute
Complexitate
redusa
Ghiveci de vara la cuptor

Ingrediente

  • 8 cepe
  • 3 morcovi
  • 2 ardei grași colorați
  • 3 ardei kapia
  • 1 vanătă coaptă/ crudă( după gust)
  • o mană fasole verde
  • o mană mazăre
  • 3 cartofi medii
  • 1 dovlecel
  • 2 linguri pastă tomato
  • 150 g ulei
  • sare și piper
  • pătrunjel verde

Mod de preparare

Se pune uleiul într-o cratiță și se încinge ușor. Se adaugă ceapa tăiată fideluță, morcovul rondele și se amestecă.

Apoi punem ardeiul gras, tăiat fașii, puțină sare și se amestecă.

După ce sunt puțin călite, se adaugă fasolea verde spălată și ruptă bucăți, mazărea, cartofii, ardeii copți și se mai pune puțină apă.

Se pune vanăta coaptă și tocată (sau crudă), se fierbe puțin, iar la urmă dovlecel deoarece fierbe foarte repede).

Adăugam pasta de tomate, se condimentează după gust cu sare și piper, apoi se dă la cuptor încins, la 180 grade C, circa 20-25 min.

Preparatul se servește cu pătrunjel verde presărat pe deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise