Se pune uleiul intr-o cratita si se incinge usor.
Se pune uleiul într-o cratiță și se încinge ușor. Se adaugă ceapa tăiată fideluță, morcovul rondele și se amestecă.
Apoi punem ardeiul gras, tăiat fașii, puțină sare și se amestecă.
După ce sunt puțin călite, se adaugă fasolea verde spălată și ruptă bucăți, mazărea, cartofii, ardeii copți și se mai pune puțină apă.
Se pune vanăta coaptă și tocată (sau crudă), se fierbe puțin, iar la urmă dovlecel deoarece fierbe foarte repede).
Adăugam pasta de tomate, se condimentează după gust cu sare și piper, apoi se dă la cuptor încins, la 180 grade C, circa 20-25 min.
Preparatul se servește cu pătrunjel verde presărat pe deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii