Morcovul se curata si se taie rondele, dovlecelul se carata si se taie cuburi, la fel cartofii, vanata se curata tip \"pijama\" si apoi se taie felii groase de 1cm, conopida se desface buchetele nu prea mari, varza se taie obisnuit, la fel si ardeii. Ceapa se taie julien. Se pun toate legumele in vasul in care se vor gati si se amesteca adaugand sarea, piperul si uleiul. Se taie rosiile cubulete mici (sau se dau pe razatoare) si se adauja celorlate legume.Se adauga o cana de apa si se baga la cuptor. Se lasa cca 1 ora, avand grija sa punem cate un pic de apa din cand in cand. Inainte cu 10 minute de a scoate mancarea din cuptor se adauga cateii de usturoi taiati feliute subtiri.
Dupa ce se scoate din cuptor se adauga verdeata tocata fin.
Se poate servi si rece ca si garnitura la preparate de carne.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii