autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

GHIVECI DE VARA

Autor: ilie cornelia (Bucatar sef)   
   Specific: 

Austria


    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ilie cornelia (Bucatar sef)   
Specific:  

Austria


Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
- 4 morcovi, - 1 dovlecel, - 1 vanata, - 4 cartofi noi, - 1/2 conopida, - o varza mica, - 10 - 12 pastai de fasole lata, - 2 ardei grasi (divers colorati), - 3 cepe potrivite ca marime, - 2-3 catei de usturoi, - 4-5 rosii proaspete decojite, - 50ml ulei de masline, - marar, patrunjel dupa gust, - sare piper macinat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Morcovul se curata si se taie rondele, dovlecelul se carata si se taie cuburi, la fel cartofii, vanata se curata tip \"pijama\" si apoi se taie felii groase de 1cm, conopida se desface buchetele nu prea mari, varza se taie obisnuit, la fel si ardeii. Ceapa se taie julien. Se pun toate legumele in vasul in care se vor gati si se amesteca adaugand sarea, piperul si uleiul. Se taie rosiile cubulete mici (sau se dau pe razatoare) si se adauja celorlate legume.Se adauga o cana de apa si se baga la cuptor. Se lasa cca 1 ora, avand grija sa punem cate un pic de apa din cand in cand. Inainte cu 10 minute de a scoate mancarea din cuptor se adauga cateii de usturoi taiati feliute subtiri.
Dupa ce se scoate din cuptor se adauga verdeata tocata fin.
Se poate servi si rece ca si garnitura la preparate de carne.
Daca ti-a placut reteta noastra "GHIVECI DE VARA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci de vara

Ghiveci de vara

Se spala, curata legumele se toaca marunt, mai putin varza, care se taie fideluta. Se adauga uleiul,

7 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci de vara la cuptor

Ghiveci de vara la cuptor

Se pune uleiul într-o cratiță și se încinge ușor. Se adaugă ceapa tăiată fideluță,

2 voturi    1 comentariu
2h 5 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Balat Petrisoara , 18 mai 2013

    foarte bun ghiveciul.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • - 4 morcovi
  • - 1 dovlecel
  • - 1 vanata
  • - 4 cartofi noi
  • - 1/2 conopida
  • - o varza mica
  • - 10 - 12 pastai de fasole lata
  • - 2 ardei grasi (divers colorati)
  • - 3 cepe potrivite ca marime
  • - 2-3 catei de usturoi
  • - 4-5 rosii proaspete decojite
  • - 50ml ulei de masline
  • - marar
  • patrunjel dupa gust
  • - sare piper macinat

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Se coc ardeii pe o plita, se curata de coaja, se scot samburii si cotorul in asa fel incat sa ne ramana cat mai intreg ardeiul. Cotorul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Sarmale in dovleac Sarmale in dovleac

La dovleac aveti ceva de muncit si va trebuie ceva muschi, avand in vedere ca dovleacul este destul de greu...asa ca am cerut ajutorul

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Miel la cuptor cu rozmarin, miere si cartofi noi