Carnea se spala si se taie in bucati potrivite si se pune intr-o cratita cu untura sa se rumeneasca putin. Se adauga cepele taiate pestisori, morcovii taiati in rondele, ardeii fideluta. Dupa ce totul a capatat o culoare aurie se adauga cartofii in cuburi, conopida, mazarea si fasolea, apoi se toarna 2 pahare de apa sau zeama de carne, se sareaza, se pipereaza si se lasa sa dea citeva clocote la foc mic. Cind cartofii sint inca destul de tari, se aseaza in cratita feliile de rosii, iar cratita se da la cuptor pentru ca ghiveciul sa scada.Inaite de a-l servi, se bate oul, se amesteca cu smintina si se toarna peste ghiveci, lasind inca 10 minute cratita in cuptor.
Cind mincarea este gata se presara cu patrunjel verde.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii