Carnea se spala si se taie in bucati potrivite si se pune intr-o cratita cu untura sa se rumeneasca putin. Se adauga cepele taiate pestisori, morcovii taiati in rondele, ardeii fideluta. Dupa ce totul a capatat o culoare aurie se adauga cartofii in cuburi, conopida, mazarea si fasolea, apoi se toarna 2 pahare de apa sau zeama de carne, se sareaza, se pipereaza si se lasa sa dea citeva clocote la foc mic. Cind cartofii sint inca destul de tari, se aseaza in cratita feliile de rosii, iar cratita se da la cuptor pentru ca ghiveciul sa scada.Inaite de a-l servi, se bate oul, se amesteca cu smintina si se toarna peste ghiveci, lasind inca 10 minute cratita in cuptor.
Cind mincarea este gata se presara cu patrunjel verde.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii