autor:

kok miori

» » Paste si pizza

Gnocchi de branza in sos de ciuperci

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2013

Ingrediente
450 gr branza de vaca combinata cu branza sarata, 60 gr de parmezan ras, 3 oua, sare, 105 gr faina, 25 gr de unt, , ptr sos, 50 gr de unt, 1lingura ulei de masline, 1ceapa taiata marunt, 3 catei de usturoi, 250 gr de ciuperci proaspete, praf de supa de ciuperci, sare,piper, 250 ml de smantana ptr fiert 10%, 250 ml de smantana 38%, , ptr servit, 50 gr de parmezan ras, frunze de patrunjel taiate marunt, 6 rosioare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

5 voturi

Mod de preparare

In robotul de bucatarei punem toate ingredientele ptr gnocchi amestecam bine si transferam intr-o punga ptr sprit si facem o gura mare ptr ca continutul sa iese usor.



Daca nu doriti cu spritul puneti continutul 30 de minute la rece si dupa aceea pe o plansa presarata cu faina, facem un rol de branza si taiem bucatele mici la fel ca cei de cartofi.



Intr-o cratita adanca punem la fiert 2 litri de apa cu sare si cand incepe sa fiarba adaugam gnocchi in apa pana ce se ridica la suprafata ii scoatem cu o lingura cu gauri intr-o sita sa se scurga de apa.



Facem sosul: Intr-o tigaie incalzim untul cu lingura de ulei de masline astfel impiedicam ca untul sa se arda -prajim ceapa putin sa se aureasca adaugam ciupercile taiate felioare si le amestecam impreuna adaugam si praful de supa, este indeajuns o lingura condimentam si turnam smantanile aducem la punctul de fierbere si lasam pe foc mic 5 minute ca sa se ingroase.



Cat sosul fierbe incalzim cele 25 de grame de unt si prajim putin gnocchi in unt pana se auresc putin dupa care ii transferam in sosul de ciuperci si ii lasam 5 minute.



Servim gnocchi impreuna cu sosul de ciuperci presaram putin parmezan si patrunjel si o rosioara.



Este o mancare usora gustoasa si preferata copiilor.



Eu am pregatit-o dar am folosit la sos numai smantana slaba si a iesit foarte bine. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi de branza in sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghettini cu sos simplu şi ierburi aromatice

Spaghettini cu sos simplu şi ierburi aromatice

Pastele le-am fiert, scurs şi amestecat cu puţin ulei de măsline pentru a nu se lipi până am

7 voturi    2 comentarii
30 min
Paste si pizza
LASAGNA CU CARNE

LASAGNA CU CARNE

Se toaca ceapa si usturoiul si se caleste putin in uleiul incins,se adauga carnea tocata si se prajeste

42 voturi    9 comentarii
1h 20 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

5 voturi

Ingrediente

  • 450 gr branza de vaca combinata cu branza sarata
  • 60 gr de parmezan ras
  • 3 oua
  • sare
  • 105 gr faina
  • 25 gr de unt
  • ptr sos
  • 50 gr de unt
  • 1lingura ulei de masline
  • 1ceapa taiata marunt
  • 3 catei de usturoi
  • 250 gr de ciuperci proaspete
  • praf de supa de ciuperci
  • sare,piper
  • 250 ml de smantana ptr fiert 10%
  • 250 ml de smantana 38%
  • ptr servit
  • 50 gr de parmezan ras
  • frunze de patrunjel taiate marunt
  • 6 rosioare

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Gnochi de cartofi cu verdure si raci(gamberi)