Gnocchi de cartofi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Gnocchi de cartofi

Ingrediente

  • 1kg cartofi cu coaja rosie
  • cca 300g faina
  • sare

Mod de preparare

Fierbem cartofii curatati de coaja in apa cu sare,timp de 15 minute;

Ideali sunt cartofii cu coaja rosie pt preparrea gnocchilor;

Odata ce sunt fierti ii scurgem bine de apa si presam ca pt piure,trebuie sa-i lucram cat sunt fierbint;

Piureul obtinut se amesteca cu faina putin cate putin,deorece compozitia poate cere mai multa sau mai putina faina;

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise