Gnocchi ii fierbem 3-4 minute pana ce vin sus,ii luam cu un spumar ii amestecam cu ulei de masline,si ii dam deoparte;
Intre timp topim untul,adaugamcascavalul ras,branza dulce,topim totul la foc dulce,adaugam smantana si oprim focul;
Amestecam compozitia cu gnocchi pusi deoparte,ii asezam intr-o tava unsa si tapetata cu pesmet,deasupra presaram parmezanul si introducem totul la cuptorul cald 200°C timp de 20 minute;
Servim cald cu parmezan si piper ras ;
Pofta buna!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii