Gnocchi in sos de ardei

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Gnocchi in sos de ardei

Ingrediente

  • 1 lingura ulei de masline cu aroma de busuioc
  • 1 lingurita zahar brun
  • 40 ml otet de zmeura
  • 1 arde gras rosu,curatat de seminte si tocat
  • 1 ardei gras galben, curatat de seminte si tocat
  • 1 ardei gras verde, curatat de seminte si tocat
  • 200 ml vin rosu
  • ½ lingura patrunjel tocat
  • ½ lingura busuioc tocat
  • sare de mare
  • 500 gr Gnocchi
  • branza Grana Padano rasa , pentru servire
  • frunzulite de busuioc, pentru servire

Mod de preparare

Se incinge uleiul intr-o cratita.Se adauga ceapa si se presara zaharul brun.Se caleste 3 minute apoi se adauga otetul de zmeura si se caleste inca 5 minute pana cand se inmoaie.Se adauga apoi ardei gras rosu si galben si se calesc 2-3 minute.Se toarna peste legume vinul rosu.Se acopera cratita si se lasa sa fiarba pana cand ardeii s-au inmuiat.

Gnocchi se fierb in apa cu sare comform intructiunilor de pe ambalaj.Pentru servire, se toarna sos de ardei intr-o farfurie mai adanca, se adauga cateva gnocchi apoi preparatul se presara cu branza Grana Padano si frunzulite de busuioc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac evantai

Cozonac evantai

Intr-un bol se dizolva drojdia cu zaharul si putin lapte caldut.

Cozonac evantai
Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii
Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor