autor:

Dachman Laura

» » , , , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Salate, Sosuri

Gnocchi in sos de ardei

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iulie 2010

Ingrediente
1 lingura ulei de masline cu aroma de busuioc, 1 lingurita zahar brun, 40 ml otet de zmeura, 1 arde gras rosu,curatat de seminte si tocat, 1 ardei gras galben, curatat de seminte si tocat, 1 ardei gras verde, curatat de seminte si tocat, 200 ml vin rosu, ½ lingura patrunjel tocat, ½ lingura busuioc tocat, sare de mare, 500 gr Gnocchi, branza Grana Padano rasa, pentru servire, frunzulite de busuioc, pentru servire

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Se incinge uleiul intr-o cratita.Se adauga ceapa si se presara zaharul brun.Se caleste 3 minute apoi se adauga otetul de zmeura si se caleste inca 5 minute pana cand se inmoaie.Se adauga apoi ardei gras rosu si galben si se calesc 2-3 minute.Se toarna peste legume vinul rosu.Se acopera cratita si se lasa sa fiarba pana cand ardeii s-au inmuiat.
Gnocchi se fierb in apa cu sare comform intructiunilor de pe ambalaj.Pentru servire, se toarna sos de ardei intr-o farfurie mai adanca, se adauga cateva gnocchi apoi preparatul se presara cu branza Grana Padano si frunzulite de busuioc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi in sos de ardei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
salsa iute

salsa iute

- se curata ardeii de seminte si se taie foarte marunt (eu ii toc cu usturoiul) - se marunteste

0 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Sos de marar

Sos de marar

Intr-o craticioara puneti uleiul (untul) si faina, la foc mic. Amestecati cu un tel 2-3 minute pana

31 voturi    5 comentarii
15 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2010

    Tare buna papica ta !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 26 iulie 2010

    Un aperitiv delicios!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 22 iulie 2010

    O mancarica buna

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 lingura ulei de masline cu aroma de busuioc
  • 1 lingurita zahar brun
  • 40 ml otet de zmeura
  • 1 arde gras rosu,curatat de seminte si tocat
  • 1 ardei gras galben
  • curatat de seminte si tocat
  • 1 ardei gras verde
  • curatat de seminte si tocat
  • 200 ml vin rosu
  • ½ lingura patrunjel tocat
  • ½ lingura busuioc tocat
  • sare de mare
  • 500 gr Gnocchi
  • branza Grana Padano rasa
  • pentru servire
  • frunzulite de busuioc
  • pentru servire

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Tare buna papica ta !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata multicolora de vara