autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive cu brinza

Gogosele din cartofi cu porumb

Autor: DreamerVV (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 05 februarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: DreamerVV (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 05 februarie 2017

Ingrediente
4-5 cartofi medii, 1 morcov,  2 linguri porumb (conservat),  piper negru,  sare,  oregano, paprika dulce, 1 lingura ulei,  50 gr făina,  2 oua

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Fierbem și decojim cartofii, după care ii strivim si amestecam cu restul ingredientelor. Le dam o forma, le punem pe tava și le dam in cuptorul încins la 200 grade C, pentru 30-35 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele din cartofi cu porumb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
CROSTINI CU BRANZA DE CAPRA, PROSCIUTTO SI STRUGURI

CROSTINI CU BRANZA DE CAPRA, PROSCIUTTO SI STRUGURI

Taiem feliile de paine si le punem in cuptorul preincalzit la 200 grade C pana devin aurii. Le scoatem

9 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Iaurt preparat in casa

Iaurt preparat in casa

Iaurtul preparat in casa este mai curat,mai ieftin,iar placerea de a oferi celor dragi un produs

63 voturi    25 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4-5 cartofi medii
  • 1 morcov
  •  2 linguri porumb (conservat)
  •  piper negru
  •  sare
  •  oregano
  • paprika dulce
  • 1 lingura ulei
  •  50 gr făina
  •  2 oua

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Ciuperci umplute la cuptor