autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive cu brinza

Gogosele din cartofi cu porumb

Autor: DreamerVV (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 05 februarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: DreamerVV (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 05 februarie 2017

Ingrediente
4-5 cartofi medii, 1 morcov,  2 linguri porumb (conservat),  piper negru,  sare,  oregano, paprika dulce, 1 lingura ulei,  50 gr făina,  2 oua

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Fierbem și decojim cartofii, după care ii strivim si amestecam cu restul ingredientelor. Le dam o forma, le punem pe tava și le dam in cuptorul încins la 200 grade C, pentru 30-35 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele din cartofi cu porumb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Malai sarat

Malai sarat

In ciaun se incalzeste laptele pana incepe sa fiarba. Se face focul mic si se toarna faina facand

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Biscuiti din parmezan si chilli

Biscuiti din parmezan si chilli

Amestecati toate ingredientele, puneti intr-o folie si dati la frigider 30 de minute. Incalziti cuptorul

1 vot    3 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maria , 20 septembrie 2017

    In care gogosea se baga morcovul?

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4-5 cartofi medii
  • 1 morcov
  •  2 linguri porumb (conservat)
  •  piper negru
  •  sare
  •  oregano
  • paprika dulce
  • 1 lingura ulei
  •  50 gr făina
  •  2 oua

Raporteaza reteta

Fara foto

Maria

In care gogosea se baga morcovul?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mamaliga cu branza (in straturi)