autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive cu brinza

Gogosele din cartofi cu porumb

Autor: DreamerVV (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 05 februarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: DreamerVV (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 05 februarie 2017

Ingrediente
4-5 cartofi medii, 1 morcov,  2 linguri porumb (conservat),  piper negru,  sare,  oregano, paprika dulce, 1 lingura ulei,  50 gr făina,  2 oua

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Fierbem și decojim cartofii, după care ii strivim si amestecam cu restul ingredientelor. Le dam o forma, le punem pe tava și le dam in cuptorul încins la 200 grade C, pentru 30-35 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele din cartofi cu porumb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Cascavalul se amesteca cu faina praful de copt si sunca. Galbenusurilele amestecate cu smantana,se

9 voturi    11 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Foccacia

Foccacia

Mod de preparare: Se dizolva drojdia in ½ cantitate de apa calduta cu putina sare si se toarna

10 voturi    16 comentarii
59 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maria , 20 septembrie 2017

    In care gogosea se baga morcovul?

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4-5 cartofi medii
  • 1 morcov
  •  2 linguri porumb (conservat)
  •  piper negru
  •  sare
  •  oregano
  • paprika dulce
  • 1 lingura ulei
  •  50 gr făina
  •  2 oua

Raporteaza reteta

Fara foto

Maria

In care gogosea se baga morcovul?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu spanac si branza