autor:

» » , Aperitive, Aperitive cu brinza

Gogosele din cartofi cu porumb

Autor: DreamerVV (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 05 februarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: DreamerVV (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 05 februarie 2017

Ingrediente
4-5 cartofi medii, 1 morcov,  2 linguri porumb (conservat),  piper negru,  sare,  oregano, paprika dulce, 1 lingura ulei,  50 gr făina,  2 oua

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Fierbem și decojim cartofii, după care ii strivim si amestecam cu restul ingredientelor. Le dam o forma, le punem pe tava și le dam in cuptorul încins la 200 grade C, pentru 30-35 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele din cartofi cu porumb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Maria , 20 septembrie 2017

    In care gogosea se baga morcovul?

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4-5 cartofi medii
  • 1 morcov
  •  2 linguri porumb (conservat)
  •  piper negru
  •  sare
  •  oregano
  • paprika dulce
  • 1 lingura ulei
  •  50 gr făina
  •  2 oua

Raporteaza reteta

Maria

In care gogosea se baga morcovul?

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu branza