autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive cu brinza

Gogosele din cartofi cu porumb

Autor: DreamerVV (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 05 februarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: DreamerVV (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 05 februarie 2017

Ingrediente
4-5 cartofi medii, 1 morcov,  2 linguri porumb (conservat),  piper negru,  sare,  oregano, paprika dulce, 1 lingura ulei,  50 gr făina,  2 oua

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Fierbem și decojim cartofii, după care ii strivim si amestecam cu restul ingredientelor. Le dam o forma, le punem pe tava și le dam in cuptorul încins la 200 grade C, pentru 30-35 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele din cartofi cu porumb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Placinta cu spanac si telemea de oaie

Placinta cu spanac si telemea de oaie

Spalam frunzele de spanac si le oparim cateva minute ,apoi il scurgem si il tocam marunt. Taiem

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu brinza
PATEU DE BRINZA CU USTUROI

PATEU DE BRINZA CU USTUROI

Untul se mixeaza bine cu brinza de vaci, se adoga smintina si restul ingredientelor si totul se mixeaza

4 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maria , 20 septembrie 2017

    In care gogosea se baga morcovul?

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4-5 cartofi medii
  • 1 morcov
  •  2 linguri porumb (conservat)
  •  piper negru
  •  sare
  •  oregano
  • paprika dulce
  • 1 lingura ulei
  •  50 gr făina
  •  2 oua

Raporteaza reteta

Fara foto

Maria

In care gogosea se baga morcovul?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu branza